Mat lørdag efter larmende nat

Sløv hyggedag
I dag foregår det meste indendørs da der bare regner og regner. Det gør heller ikke så meget da jeg er helt smadret efter en nat stort set uden søvn. Det værste og mest larmende tordenvejr, jeg nogensinde har oplevet, bevægede sig hen over vores hus. Og lynet slog selvfølgelig ned flere gange så strømmen forsvandt. Den slags sker kun når jeg er alene hjemme og ikke har styr på hvordan relæ og den slags virker… Heldigvis er det kun komfuret der ikke er kommet sig over det.

Her har jeg min nye yndlingskombination på: Sigh Skirt og Pancho Poncho.
Ponchoen er normalt alt for varm til at have på indendørs, men i dag er den mit lunende tæppe ;)

Hav en god lørdag! :)


3 kommentarer

 1. Hi Annette,
  The poncho is lovely and it looks so confortable.
  Have a nice day :)
  Hugs

 2. Vad härlig den ponchon ser ut och den passade ju bra med sigh skirt också,
  Låter som ni haft ett riktigt oväder i natt! kanske det som kommit hit nu för vi har haft tre rejäla åskskurar här nu på dagen. Helt otroligt, ena gången regnade det så att man bara såg en grå vägg, ena gången blixtrade och mullrade det och så kom det en skur då det blev mörkt som på natten och mullrade helt utan uppehåll! Och nu skiner solen!
  Kram

 3. Hi Improve my day – thank you – and a nice day for you too :) Hugs

  Hej Nena – ja, poncoen er så dejlig blød :) Det er helt sikkert det samme uvejr i har fået nu. Vi mangler bare stadig solen her ;) Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *