Kikset regnvejrs-tur på stranden i Artwork Silk

I går aftes fik jeg den “fantastiske” idé at køre til stranden i regnvejr og lave billeder fordi jeg endelig havde fundet den paraply jeg altid har ønsket mig. I min iver for at vise den smukke tunika sammen med cardiganen – og fordi der var ved at blive mørkt – fik jeg ikke lige tjekket med spejlet om kombinationen var ok. Det var den ikke! ALT ALT for meget bare ben! Skulle have haft underkjole eller bloomers på. Men det må du altså tænke dig til… og bære over med mig ;) Synes billederne har så fint et lys, så jeg har efter et døgns tids overvejelser valgt at vise dem alligevel ;)
Og, ja… den længe ønskede paraply havde også en fejl: Den klappede sammen hele tiden – se bare her:
Artwork Silk Tunic, str. 2 · Woolmix cardigan, str. 1 · Lisbeth Dahl paraply · Mentor støvler

6 kommentarer

 1. Superläckra bilder!
  Kram Anna

 2. Jättefina bilder och jättefin siden tunika.
  Kram

 3. Det er da ikke noget problem at vise ben, når de er så flotte som dine :)
  Super flotte billeder.
  Hvordan er tunikaen i størrelsen?
  Knus
  Lotte

 4. I love the scene that you have painted by the beach….lovely lady with umbrella in a tunic and boots. It is very fine indeed!
  Today I will be going riding on horseback with my family. I have not been on a horse since I was 12 years old….Wish me luck!!!
  Hugs,
  Karen XOXO

 5. Channal og Hilde > Tusind tak :)

  Lotte > Haha – tak :) Tunikaen er normal i størrelsen. Måske lidt til den store side, men jeg synes ikke jeg ville tage den mindre da jeg er bange for strækninger ved ærmerne når det er silke. OM er jo tit lidt smalle i ærmerne ;)

  Karen > Thank you :) I wish you luck and hope you’ll have a lovely riding-trip (or what you call it? ;)

  Knus/kram/hugs :)

 6. Lovely pictures, I don’t think too much leg either, tunic is gorgeous too. Louise xxx

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *