Comfortable Continental

Klassisk lørdag
Jeg er på vej ind til byen for at opdrive leggings/strømpebukser i farverne military og en mørk lilla der passer til Molly’s “dark berry”. Jeg har lige modtaget Lovely Knit fra Fina Du (anbefales! kun 3 dages levering fra New York) Cardiganen er bare SÅ fin, men jeg mangler lidt til at matche den farve. Nogen der har tips??

Og så skal jeg købe ind til familie-frokost. Vi får bla. besøg af Mille i morgen. 
Spændende at se om kattene falder om at skræk ;)

I dag har jeg fundet de gamle klassikere frem fra skabet.
Continental Dress, som sidste vinter indgik i kollektionen – vist for 3. gang. Og efter min mening i den flotteste udgave nogensinde – den med rosen på ryggen. (Jeg leder stadig efter én i military i str. 1) og Lux wool leggings også fra sidste år. Under kjolen har jeg en ældgammel Rosemunde silke-underkjole og på fødderne støvler med lynlås i hælen fra Billi Bi.

Hav en fantastisk lørdag, kære læser :)

: :      : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :
Because someone doesn’t love you 
the way you want them to, 
doesn’t mean they don’t love you 
with all they have.
: :      : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :

4 kommentarer

 1. Härligt med ny årstid, då man kan plocka fram gamla favoriter!
  vad spännande att se hur katterna reagerar!
  Lukas älskar katter, tyvärr är inte kärleken besvarad. Han viftar ju vilt med svansen, hoppar i sidled och gör märkligavutfall mot dem. han tycker naturligtvis själv att han är en kul kille, de tycker väl att han är ett monster!
  Kram

 2. Så fin du är :-)
  kram Maria

 3. Hejsa

  Nena > Ja, det er nemlig det bedste ved efteråret :) Hihi – Lukas lyder fuldstændig som Mille. Jeg tror kattene gemmer sig i morgen – men jeg må hellere være klar med kameraet hvis de alligevel bliver modige ;)

  Maria > Tusind tak :)

  Kram og god lørdag aften

 4. Lucky you what a great find, Dark Berry is my favourite colour, can you tell me how it fits please – maybe some pictures?, I am usually a size 2, but there is only a large left on the website now! Have a nice weekend, Louise x

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *