Aktiv søndag

Godmorgen!
I dag har jeg startet dagen med at løbe mens jeg undrer mig over at det ikke bliver nemmere efterhånden… Jeg synes det er vildt hårdt hver gang og jeg er helt rød i hovedet og sveder i mindst en time når jeg kommer tilbage… er det normalt?
Nu skal jeg ud at ride og så kommer Mormor, Morfar og Mille til frokost.

Senere viser jeg prøvning af den lækre Exter Knit Cardigan

Hav en super søndag, allesammen!

2 kommentarer

 1. søde Annette – hav tålmodighed :) måske er du bare en af “os” som sveder meget? det er jo sundt. Men seriøst, så tager det altså lang tid, før løbeture bliver en nydelse, man skal have mange kilometer i benene, før det bliver dejligt at løbe. Men prøv at nyde det – tag god musik med og løb forskellige ruter – det virker for mig :)

  Og så sender de min Swain coat fra Florida på tirsdag :)
  kh
  Helle

 2. Uuuha – ja… tålmodighed… det er jo ikke lige mig! Jeg prøver virkelig at nyde det, men arrrgggg – jeg synes det er hårdt! Det skal dog ikke få mig til at give op – næh nej, nu skal de 3 kg tabes ;))

  Åhh, hvor er jeg spændt på den Swain Coat. Skriv FLUKS når du modtager den :)

  KH og god søndag aften.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *