Oktober-sommer :)

Godaften, kære læsere :)
I dag har været den varmeste oktober-dag – vist nogensinde.
Og den slags klager vi ikke over. Heller ikke selvom jeg er nødt til at have tørklæde på det meste af tiden, da jeg som resten af danmarks befolkning er ramt af ru hals og snue.
Vi har holdt Magnus’ fødselsdag hos Mormor, Morfar og Mille med pizza og pandekager med is. Og bagefter har vi hentet en ny fugl til Mads. Jeg synes jeg har drønet rundt hele dagen og er helt smadret, så NU skal jeg bar ligge på sofaen og se film mens jeg forsøger at holde øjnene åbne!

Mit kamera strejkede pludselig undervejs, så det er hovedsagligt Mille-billeder igen-igen ;)

Rigtig go’ lørdag aften!


Lige efter solnedgang, bryggede mosekonen 
– ja, det kalder vi det altså når der lægger sig skyer og tågebanker på markerne :) 
Og da jeg fik liv i kameraet igen, prøvede jeg at fotografere det:

2 kommentarer

 1. Underbart fina bilder! Och Mille är verkligen den perfekta fotomodellen!
  här har det också varit dimma på morgonen och kvällen och däremellan en riktig sommardag med 21 grader i skuggan och strålande sol. Men de röda löven visar ju att det ändå är höst och när jag satt utomhus och åt lunch drog 35 tranor över huvudet på mig!
  Här är det också lite förkylt!!!
  Kram

 2. Tak – ja hun er så fin :)
  Jeg tror vi er lige heldige med det fine vejr i hele norden i øjeblikket. Lad os nyde det for heldigvis er det med til at forkorte efteråret ;)
  35 traner – det lyder da helt vildt! Nåede du at fotografere?
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *