Sen søndagsbrunch og Fedden-premiere

Virkelig mat søndag
I dag har vi sovet så længe at der kun er en halv søndag tilbage. I går var vi ude at spise, til koncert og efterfølgende oste- og rødvins-hygge hos vores venner. Det blev sent! Så dagen er begyndt med en hjemmebrunch med ristet rugbrød, friskpresset appelsinjuice og en masse latte ;)

Jeg har taget min længe ventede Fedden Knit fra DeepFling på. Jeg havde egentlig tænkt at den skulle gemmes til en særlig begivenhed – men den er bare så lækker og den nærmest hoppede på mig. Den rimelig stor i størrelsen – jeg har her en str. 1 på – og bemærk ærmernes længde…

Nu skal jeg altså bare ud og have noget frisk luft! See ya :)

God søndag!

2 Replies to “Sen søndagsbrunch og Fedden-premiere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *