Tid for sleevewarmers

God-mandag-morgen :)
Gaaaab – jeg kunne godt have sovet lidt længere i dag. 
Det er som om der er blevet vendt op og ned på det hele efter sådan en sove-længe-weekend… 
Og så er der ret MØRK nu. Hvornår står solen egentlig op? – og koldt! – så nu har jeg fundet de lune sleevewarmers frem :)
De er så flotte, men ikke altid lige nemme at kombinere med noget. 
Der bliver let mønsterforvirring, synes jeg, så… hmmmm….?

Nå, off for work!

Hav en rigtig go’ mandag, kære læser!

4 kommentarer

 1. elsker ideen om de søde sleevewarmers og kommer altid til at købe dem … og får dem så ikke brugt? jeg frygter det ville gå på samme med måde de lange strømper? men er meget fristet :) synes dit outfit er fint … men er de ikke lidt for varme endnu?
  kh
  Helle

 2. Hej Helle
  Hihi – jamen mine sleevewarmers ryger også af og på flere gange i løbet af dagen. På om morgenen, af og på når jeg er på arbejde alt efter om mine “vikinge-kolleger” lufter ud – og på igen når jeg skal ud og hjem ;)
  Jeg har kun ét par af de lange strømper og 2 par af de korte. De korte er nemlig lidt tyndere og nemmere at få i støvler så dem bruger jeg mest.
  Men jeg er altså også en rigtig frossenpind!

  KH Annette :)

 3. Hi Annette, Another lovely outfit, I too have the sleevewarmers but am not sure how to wear them!! Please can you tell me if the heaters leggings are normal in size? I have the size 2 multi bloomers from the summer which are too big are heaters the same? Louise xxx

 4. Hi Louise
  Thank you :) Wear your sleevewarmers together with something in only one colour. I think that’s how they “do their best” ;)
  The Heaters leggings are normal, maybe a little small in size. I have these Heaters in size 2 and the multi bloomers in size 1.

  :) Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *