Dagens Molly’er og et godt tip


På en travl tirsdag: 
Dagens Molly-kombination: Woolmix og Hookup Dress samt mine yndlingsstøvler fra Sofie Schnoor.

Hav en super dag :)

: :     : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :
 Dagens tip:

Hos Natascha har fortsat ophørs-salg!
Der er 25% rabat på alle nye varer og 40% på udvalgte nye varer.
: :     : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :


9 kommentarer

 1. Hej

  Superflot er du som altid:-)
  Og tak for tippet, har nu reddet mig en Mulan tunika, den er simpelthen så fin. Og så den lange blå slå-om cardigan dertil. Kunne sagtens fristes af mere, men skal snart på shoppeweekend med min datter til København, så må hellere styre mig. Har lige købt et par knaldrøde skindleggings, og de bliver bare perfekte til den tunika.

  KH
  Mette

 2. Tak :)
  Ja, det er bare en fin rabat på helt nye varer!
  Jeg har også lige købt den blå slå-om cardigan. Har aldrig set den “live” men den ser bare så lækker ud :)
  Wauww – det bliver flot med røde skindleggings. Det må du huske at vise på bloggen ;))

  KH Annette

 3. Ja, det må man sige det er. Jeg har heller aldrig set den live men hun skrev til mig, at den var meget tyk og vamset, så nu er jeg faktisk lidt i tvivl. har du den med hjerterne? For den skulle vist være tyndere, jeg havde set det som lige modsat på billederne.
  Ja, nu må vi se hvor kønt det bliver men jeg kunne simpelthen ikke stå for dem. Desværre var dem jeg fik idag for små, men jeg ved jo skind giver sig, så et nr større bliver sikkert for store i brug, Men så må de til skrædderen en tur. Håber det bliver rigtig fint, synes det er en dejlig fornyelse i forhold til alt det sorte og brune skind.
  Jeg mangler i den grad noget til mine fine uldkjoler med hjerterne på, og ja, jeg har købt en blå også, men igen i str 3. Jeg kan bedre lide at den er mere “kjolet”, synes den bliver for kort når man går en str ned. Har besluttet at prøve at “costumize” mine strikkede Jamiro pants, kender du dem? Mønstrede med svaj i benene, bruger dem aldrig, og nu prøver jeg at sy dem mere lige i benene som leggings. De vil passe perfekt til alle tre kjoler, den lyse, den blå og den magnolia. Det viser jeg også på bloggen hvis det lykkes for mig

  KH
  Mette

 4. Meget fine billeder og flotte omgivelser – synes generelt, at det er en spændende og flot blog. Kunne godt tænke mig at vide lidt om, hvordan du sætter tøjet sammen – prøver du aftenen før eller lader du dig bare inspirere af, hvad der falder i dine øjne om morgenen? Køber du efter impuls eller efter den liste, vi alle burde have over, hvad vi har, og hvad vi mangler / kunne have brug for? Har du evt. lyst til at dele lidt ud af dette engang imellem? – Bare et par linjer af og til?

  KH
  Merete

 5. Undskyld, at jeg bruger din blog til dette – fik lyst til at se på Mettes blog. Ville gerne kommentere hendes søde opstillinger uden for huset, men det er umuligt at sende en kommentar til hende. Måske er det derfor, at hun ikke får nogen respons?
  KH
  Lotte

 6. Mette > Den strik med hjerterne synes jeg simpelthen var for dyr, så den blev afleveret hos forretningen igen ;) Jeg troede også den vi har købt var tykkere end den med hjerterne, men det passer mig fint at den er tyndere for den anden var altså meget tyk.
  God idé med Jamiro. Kender dem godt, men har aldrig haft dem – netop pga det svaj. Glæder mig til at se dine costumized ;)

  Merete > Tak :) Åh, det der med hvordan jeg sætter det sammen… tja, det er jo nok mest tilfældigheder. Jeg er meget impulsiv og finder som regel på kombinationerne sådan her og nu. Jeg har bestemt ingen liste over hvad jeg skal/burde købe, men har jeg set noget af det der kommer, så har jeg nok noget i tankerne. Jeg har i øvrigt en regel om at jeg SKAL sælge det jeg ikke bruger så jeg kan få råd til noget nyt – ellers bliver jeg ruineret! ;) Jeg synes da egentlig nok jeg deler ud af mine tanker om tøjet, men det kan være jeg skal være bedre til det :)

  Lotte > Det er helt ok :) Jeg har lige prøvet at skrive på Mettes blog og det virker fint. Underligt…

  KH Annette :)

 7. Hej

  Nu er jeg forvirret. Hun skrev til mig, at den med hjerterne var TYNDERE end den anden, men det du skriver er lige modsat. Jeg skal helt klart have den tyndeste, så nu ved jeg da ikke om jeg har bestilt helt forkert.

  Lotte: Jeg ved simpelthen ikke hvorfor anonyme ikke kan kommentere på min blog. Jeg ved ikke helt hvorfor det er blevet sådan, det har det ikke altid været. JEg prøver at finde ud af hvordan man kan ændre det. Ærgeligt, for det er altid så hyggeligt med kommentare.

  KH
  Mette

 8. Kommentarer mente jeg selvfølgelig til sidst, det gik lidt stærkt:-)

 9. Beklager at jeg sådan “spammer” dit indlæg, men jeg tror jeg har fået ændret det nu, så anonyme kan kommentere.

  Jeg håber Lotte læser det og gider prøve igen:-)

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *