Dagens: Suiteheart og Wool mix igen

Efteråret er vist kommet for at blive og i dag har jeg igen Wool mix på. Jeg synes den her farve er så god! Og især til blå. 
Jeg elsker stærke farver, men kan altså ikke komme udenom at jeg har det allerbedst i naturfarver. Eller er det pga årstiden jeg har det sådan…. hmmmm…?? 
Og så har jeg mit magiske tørklæde fra Sophie Digard på. Der er flere der har mailet og spurgt om det – og ja, det er altså et håndlavet uld-tørklæde der koster spidsen af en F16 (hvis man altså ikke lige kan finde ét på Trendsales ;) 
Og det der med at det magisk er fordi det har så mange farvenuancer så det indretter sig efter hvad man sætter det sammen med. Altså et ægte kamelæon-tørklæde :))
Jeg har i dag mine gode, grove Primeboots på – også købt til en lavere pris, da jeg ganske enkelt ikke vil betale i nærheden af 3000 for et par støvler. Det er derfor det er en go’ idé at tilmelde sig Campadre >> 
Og til sidst – som man ikke kan se – noget jeg til gengæld gerne betaler for: De blødeste og lækreste Sneaky Fox strømpebukser med kashmir. De er fuldstændig geniale, helt u-undværlige og derfor også helt slidte, så nu skal jeg på jagt efter nogle nye ;)

Nok om tøj for i dag!

Hav en fantastisk onsdag :)

PS: Billederne er helt uskarpe pga af det onde, onde efteråsmørke :/
: :      : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :Everyone wants happiness
Nobody wants pain
But you can’t make a rainbow
without a little rain


: :      : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :

2 kommentarer

 1. hej Annette
  så tænker jeg – sådan et tørklæde må man da kunne lave selv? måske lidt meget arbejde i at finde alle farverne, men egentligt bare et stykke håndarbejde? kunne være et sjovt vinterprojekt at lave det?
  kh
  Helle

 2. Hej Helle
  Altså jooo, det kan man vel… hvis man kan strikke og hækle og den slags – hvilket jeg altså slet ikke kan ;)
  Men jo, ellers kunne det være super hyggeligt selv at lave.

  Kh Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *