Når dagen ændrer sig…

Her rider jeg på min dejlige, islandske Jór

Prioritering, prioritering og prioritering!
Og ja… alligevel kan det hele ændre sig så hurtigt. Jeg har dog fået fixet en række af de ting, jeg havde på to-do-listen. Bla. Mads’ fødselsdagsgave :)) Af nye ting, der sneg sig ind: Ridetur, bollebagning og mulvarpejagt. Jeg tror det er et af de eneste dyr der kan pisse mig af: Mulvarpen! Jamen, altså – jeg mener, vi har 20 tdr. land (riiiimelig meget plads) og alligevel skal den møg-varpe lave skud lige ved siden af huset!!! Nå, men det er jo lidt dobbelt, for jeg elsker dyr. Og sådan en mulvarp er jo et kært lille dyr, så det er næsten synd at fange den…. suk… nu får jeg helt dårlig samvittighed over at vi sætter den onde fælde…

Nå, videre inden jeg mister energien ;)

Nyd resten af dagen :)

– og herover ser du mulvarpens værk
og mig i min nye favorit: Aspen Knit :)

3 kommentarer

 1. Hej

  Hvorfor får jeg lige sådan et billede af Superwoman i OddMolly forklædning:-) Jeg beundrer dig for din energi, og alt det du tilsyneladende altid når – ville ønske jeg kunne gøre dig kunsten efter. Alene det at du fik fikset en gave her to dage før – er det ikke næsten umuligt med gaver til drenge i den alder?- og så når du at ride, fange muldvarpe, bage boller og se fantastisk ud i dit fine OddM dress mv. Jeg er helt forpustet. Jeg nåede kun et par af de ting jeg skulle, synes faktisk idag da jeg tænkte efter, at jeg bruger enormt meget tid på madlavning og den slags. Vi vil rigtig gerne spise sundt og ordentlig mad, og jeg synes der går rigtig meget tid med at finde på, forberede og lave det. Nå, men det er sikkert det samme for alle andre, det er nok mest bare fordi jeg ikke har så meget energi som jeg havde før jeg blev syg. Men sommetider er det somom jeg hvirvler rundt om mig selv, og ender med ikke at nå noget som helst. Er vist ikke særlig struktureret……..

  Håber du fik fundet på en dejlig gave, jeg er allerede helt på bare bund mht gave til min søn der bliver 15 den 21/12…… Det er svært i den alder.

  Nå, nu har jeg dækket bordet til morgenens brunch, og er næsten færdig med aftensmaden så jeg må videre.

  God søndag

  KH
  Mette

 2. Godmorgen :)
  Haha – det er helt forkert!
  Jeg føler faktisk at jeg bruger alt for meget af min tid lige nøjagtig som du beskriver – nemlig med at hvirvle rundt om mig selv og ender med ikke at nå noget som helst.
  Men jeg nåede det vigtigste – og det var gaven. Han ønskede sig kun én ting, så det var ganske nemt: et helt specielt headset til netspil. Han spiller helt vildt på sin pc på nettet i øjeblikket, så det var kun det og så ellers penge.

  Rigtig god søndag!

  KH Annette :)

 3. Godmorgen

  Jamen jeg tænkte nok jeg ikke var den eneste:-)

  Godt gaven er i hus, og typisk med kun et ønske. Frederik fik faktisk sådan et hundedyrt headset sidste år, og han har stort set ikke haft det af hovedet siden:-) Her er computerspil også en meget stor del af tilværelsen, men det går vel over.

  Er du iøvrigt helt i chok over de røde skindleggings, forestiller mig at det er SÅ langt fra dig, siden du ikke har skrevet nogen kommentar? Ikke fordi du behøver, men fik bare den tanke, at du har tænkt: så bliver det ikke værre…. Er iøvrigt også helt vildt glad for de omsyede Jamiro pants, de er virkelig perfekte nu.

  Skal videre med mine brunch forberedelser, lægger måske billeder på senere.

  Rigtig god søndag i det fantastisk vejr

  KH
  MEtte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *