Kender du Purl Tank?

Jeg har lige opdaget Purl Tank fra vinterkollektionen og synes den ser superlækker ud!
Forstiller mig også at den ville være helt genial sammen med Fedden i grå, Heaters i powder, Clinch Scarf i powder – og måske RAF i vin. dark grey som forlænger…

Måske er der nogen der kender den? Har købt/prøvet den? 
Og ved hvordan den er i størrelsen….? :)


3 kommentarer

 1. Hej Annette. Vilka vackra kläder och foton du visar. Det är så trevligt att läsa din blogg.Jag har också häst så visa gärna fler bilder på dina islandshästar. Ha en bra dag. Hälsningar Lena från Småland Sverige

 2. Hej Annette
  Nej, den top du nævner har ikke “fanget” mig, men din ide med at blande de 3-4 styles sammen er sikkert super flot..
  KH Therese

 3. Hejsa.
  Ved det et stykke tid siden nu du spurgte til denne top. Men ja, jeg har lige købt den hos Lisen, ville bare lige se om det var noget- det kan du tro det er. Den er super lækker og så fin. Den er jeg sørme glad for at jeg har købt, og så til den nette sum af 350,- den er mere værd :o)

  Knus fra
  Karin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *