Mandagens Molly’er

God-mandag-morgen :)
Som den vågne læser sikkert har opdaget, er jeg flyttet ind i nederdelen Pleated Denim Skirt, som jeg købte af søde Evalena. Ja, jeg er altså virkelig vild med den og synes den kan bruges til ALT. Nu hvor der er vinter og jeg har leggings på, så synes jeg det er nødvendigt med et skørt under, så den ikke “klæber” fast til lårene. Det ser så dumt ud når man går ;) 
Herunder kan du se at jeg har Dolce Skirt under og så viser jeg lige mine skønne benvarmere fra en ældre kollektion.

Rigtig go’ mandag! :) 

3 kommentarer

  1. Smiler…jeg må godt nok tilstå, da jeg så billedet i dag, var min første tanke, at nu er det 3. dag i træk, at du har den søde odd molly nederdel på. Men den er også super smart til dig :-)
    Ha en dejlig aften
    Therese

  2. Tak, Oslotigern :)

    Tak, Therese – haha, ja men nu holder den også pause lidt ;)

    Rigtig god aften :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *