Sightseeing i frokostpausen
Dagens Molly er fotograferet foran Krudttårnet i Frederikshavn – ganske tæt på hvor jeg arbejder. 
Der er bare koldt i dag, vil jeg lige sige. Også selvom solen titter frem.
I dag har jeg mit yndlings-vinter-outfit på. Det er både lunt og lækkert og praktisk lagdelt.

Når jeg har fri kører jeg ud til én af mine skønneste veninder, som jeg ikke har set længe.
Så skal der snakkes til vi vælter! ;)

Rigtig god tirsdag!

Woolmix Long Cardigan, Blenda Short Dress, Chrysalis Minigown fra Odd Molly samt Sophie Digard tørklæde og Sofie Schnoor støvler

3 kommentarer

 1. Alltid så fin är du! Vackra bilder och tänkvärda ord! Fin dag till dig1 Kram Anna

 2. Hej

  Jamen rigtig god fornøjelse, og ja, du ser som altid blændende ud:-) Jeg kan kun misunde dig dine slanke ben, selvom jeg normalt ikke går rundt og er misundelig, men det ser altså bare finere ud til den korte kjole. Jeg havde selv det samme på forleden og det endte med endnu et skørt, fordi familien mente kjolen var for kort bare med en underkjole under, suk……….

  Har lige modtaget mine Primeboots, hold da op de er lækre og så fine i den lyse farve. Desværre er de, som forventet, for smalle til mine fede underben, så jeg må en tur til skomageren og have dem blokket i de øverste 25 cm. Men det skulle kunne lade sig gøre så det prøver jeg. Glæder mig til at få dem i brug

  KH
  Mette

 3. Tak, Anna :)

  Tak, Mette :)
  Ih, tillykke med dine Primeboots. Der ER bare lækre!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *