4 kommentarer

 1. I do not think that your thumbs are too large. I have never been able to use my thumbs with the iphone. I must use 1 finger…the index finger to type. You will soon get used to it.
  Enjoy the new iphone!
  Hugs,
  Karen XOXO

 2. Hi Karen :)
  Oh – maybe I should try with my index finger, as you say.
  The thumbs is an old habit, I guess ;)

  Hugs

 3. Hej Annette!
  Velkommen i klubben, det tager et stykke tid inden man har vænnet sig men nu skriver jeg da næsten lige så hurtigt på min iPhone (med tommelfingrene) som jeg gør på min computer med tifingersystem… Problemet er når den autokorrigerer og man ikke når att lægge mærke til det… ;-) så kan der stå de mest underlige ting!
  Knus/Tina

 4. Tak :) Ja, jeg var vist lidt længe om at få mig taget sammen til en iPhone.
  Glæder mig til jeg bliver lidt hurtigere og ja… husker at kigge efter den der autorkorrigering ;))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *