3 kommentarer

 1. Tak, nu har jeg kigget lidt. Jeg synes dog det er synd fordi Lisen har aldrig de der rigtigt gode rabatter/udsalg. Jeg kan ikke forstå hvorfor de gider at ligge på sådan et stort gammelt lager, tingene bliver jo efterhånden umoderne. Selvom der er visse ting som har højere andenhåndsværdi så er det som om de holder på tingene alt for længe. De får det jo aldrig solgt! Ud med det gamle og ind med det nye!!! Men ok, det er så min mening, de har sikkert en anden strategi. Undrer hvor stort lager af gamle Odd Mollys de har om ti år!!!
  Knus/Tina

 2. Hej Tina
  Jeg er fuldstændig enig med dig!
  Og jeg har også skrevet det til Alice fra Lisen.
  Men hun kan li’ det sådan… ;)

  Knus

 3. Så tror jeg lige jeg sender hende en mail også. Hvis der er flere som siger det samme så forstår Måske hun kundernes synspunkt om at man absolut ikke gider købe noget fra ældre kollektioner hvis man ikke får det til mindst halv pris eller faktisk ned til 70%. Det er jo den rabat man får i slutudsalget irl i butikkerne. Ok, visse meget eftertragtede items (de er jo dog få) kan man godt holde lidt på, men ærligt talt, efter mere end et halvt år så er der sgu ingen som gider ha det gamle. Specielt ikke når man kan gå på outlet og få dem billigere eller endda finde kollektionsprøver til 70-75% rabat (Ok jeg kan for det meste passe dem, men det er ikke alle der kan det).
  Knus!/Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *