Welcome Weekend!
Længe ventet weekend! Og den skal bare NYDES! Jeg har haft vildt travlt og huskelisterne hober sig op. Eller måske skulle man i virkeligheden kalde det glemmelister. Det er jo alt det man måske glemmer, men gerne skal huske...? 
Nå… Nu er drengene afleveret hos deres far og min skønne mand står og laver lækre store bøffer til os. SÅ skal der slappes af og drikkes rødvin i litervis – alt efter hvor længe jeg holder mig vågen efter det første glas ;)

Her ser du mine mørke-billede-eksperimenter.
Mig selv og mit hjemmegjorte alternativ til et juletræ med lys.
Længere nede ser du patienten som er blevet opereret i benet for anden gang.
Og nederst: roser fra min skat! :)

Rigtig god fredag!

3 kommentarer

  1. verkligen en snygg outfit!
    Kram

  2. Lækre billeder! Man vil bare stikke næsen ned i både katten og roserne! :-)

  3. Kære Life’s Silverlining and I & FinaTina

    Tak for jeres søde kommentarer :))

    Kram og god lørdag!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *