Årets første sne og ny Molly-jakke

Halløjsa og fortsat snøft
Ja, der er altså bare mørkt – også selvom vi har fået lidt hvidt drys udenfor.
Her har jeg min nyindkøbte Overcast jakke i vintage grey på.
Toplækker og lun vinterjakke, som jeg har været lidt for nærrig til at købe 
– indtil jeg så den Hos Natascha, som har minus 40% på alt lige nu :) Muaahahahaaaaa!!
OG – vinterens overraskelse: 
Da jeg var på shopping i Aalborg, fik jeg en overraskelse i form af Contrast Dot Wrap:

Jeg havde slet ikke forestillet mig at den var SÅ fin! 
Så da jeg mødte den til minus 30% hos Bohemian, ja så blev den altså klikket hjem.
Glemte bare lige at prøve den i forretningen i Aalborg, så nu hååååber jeg bare den er god !
Og NU må jeg ind og rode i skabet for at finde noget at sælge. 
Der skal jo for pokker også købes julegaver! ;)

3 kommentarer

 1. Hej Annette! Tak for tipset om rød solhat, jeg må ned og købe det idag… Lækker jakke, jeg købte samme farve men med dun. Det er der brug for heroppe… Fandt dog et hul og en forkert syning. Har klaget, så må vi se hvad som sker. Her kom også sne i nat, men jeg tror det forsvinder hurtigt igen.
  Knus/Tina

 2. Hejsa
  Ej, hvor ærgeligt med den jakke.
  Du får vel en ny??
  Knus

 3. Det var desværre den sidste i den størrelse… Men hvis de vil lade mig få den meget meget billigt så kan jeg godt bruge den en enkelt sæsong. Tror dog det kommer til at blive slidt for hurtigt til at jeg gider at betale særligt meget for den…
  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *