Vil du beholde din Odd Molly forretning?

Hej alle Odd Molly-fans :) 
Set i lyset af at endnu en stor Odd Molly forhandler, AjaBaja, lukker 
– kunne jeg godt tænke mig at spørge om I har lyst til at være med til at lave en lille “undersøgelse” af 
hvor I køber jeres Odd Molly tøj. 
I “min” by siger folk altid: “Handl lokalt”, men det er sørme svært når de varer man ønsker sig, 
ikke er at finde i forretningerne. 
Men jeg tænker at det måske var en god idé – om ikke andet – at handle i sit eget land, hvis vi gerne vil bevare vores forretninger… Eller skal vi bare tænke globalt og lade den fri konkurrence råde?

Hvor køber du dit Odd Molly tøj?


ELLER DELTAG HER PÅ BLOGGEN – se til højre ——>  :)


Jeg håber du har lyst til at være med.

TAK fordi du deltager :)

2 kommentarer

  1. Hej – spændende initiativ med din survey. 2 andre store odd molly butikker også holdt – amerikanske amy fitts med fitts & company (hvad skete?) og fashion-secrets i tyskland var jo nogle af de butikker der tidligt var førende med stort OM sortiment (også gamle, hinsides Marengs). Så kunne man være bange for at den næste bliver Lisen for jeg synes de sidder tilbage med rigtig meget i år nu hvor nye koll. er på vej ind….

  2. Hej Anonym
    Ja – jeg synes bare det er så ærgeligt når forretninger lukker. Og jeg vil være ked af det hvis der ender med ikke være nogle fysiske forretninger tilbage. Især når man helst køber Odd Molly, som jo kan svinge en del i størrelserne ;)
    Jeg tror nu ikke Lisen er i fare for at lukke med alt det de har taget ind her til foråret :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *