Mere Chill Norway Spring 2012

Cloud Dress fra Chill Norway, tørklæde fra Sofie Schnoor, cardigan fra By Kjederqvist og støvler fra Sancho
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Så er der mere Chill
– kombineret med By Kjederquist og Sancho.

Jeg er så heldig at have en rigtig hyggelig forretning som næsten-nabo, så jeg har fået lov at låne en masse tøj og støvler med hjem. På den måde kan man bedre gå og hygge sig med at sætte det sammen 
– også med noget af det man har i forvejen :)
Jeg er meget begejstret for By Kjederquist, som vist er et forholdsvis ukendt mærke.
De laver virkelig lækre strik til temmelig overkommelige priser (når man nu er vant til OM’s priser ;)
Cardiganen jeg har på her indeholder hele 60% mohair og koster knap 1300 kr.

Hvis du er interesseret i noget af det jeg prøver, så kig ind på Dot’s hjemmeside >
(Deres webshop er ikke komplet, men du kan bare ringe til forretningen)

Jeg har fået taget en masse billeder i dag, som jeg sidder og sorterer, 
så du bliver udsat for mere Chill, Kjederquist og Sancho senere.

Nu skal jeg i gang med Moussaka 
– jeg er SÅ sulten i øjeblikket, så jeg må hellere lave rigeligt :)


Hav en super søndag aften! :)

9 kommentarer

 1. Snyggt och särskilt stövlarna me like!

 2. Otroligt läckert ihop!!! Wow! KRAMAR

 3. Min favoritklänning! SUPERSNYGGT!
  Kram!

 4. Hej

  Superfine sager, jeg synes det er rigtig dejligt at se noget andet end OddM. Faktisk synes jeg Chili Norways velourkjole fra igår, er meget flottere end den OddM laver, mange flere detaljer, og prisen er sikkert under OddM niveau, eller lidt ihverttilfælde.
  Allermest forelsket er jeg dog i støvlerne, hold da op hvor er de bare vildt flotte. Jeg elsker Sancho for deres rå look, og eminente kvalitet. Desværre er priserne jo også derefter.
  Flot hår iøvrigt, men ikke så nyt som jeg havde troet, udfra det du skrev i dit indlæg den anden dag:-)

  Ved du iøvrigt om Jackie O stadig har udsalg? Jeg skal derop i morgen og ville da kigge ind hvis der er spændende ting at kigge på

  KH
  Mette

 5. Lovely!
  You have an award on my blog ;)
  Hugs

 6. Life’s Silverlining and I, Dr. Molly og Ninna > Tak for jeres søde kommentarer :)

  Mette > Ja, det er nemlig rigtig rart at se noget nyt/andet end OM – det var også derfor jeg hev halvdelen af forretningen med hjem ;) Jeg kan simpelthen ikke bestemme mig mht. støvler. Der er så mange flotte! OG dyre!
  Jeg tror der er nogle rester hos Jackie O – men det har du nok fundet ud af nu ;))

  Improve my days > I’ll visit your blog :)

  KH og knus
  Annette

 7. Hej

  Du har helt ret, og ja, de Sancho støvler er SÅ flotte, jeg ville rigtig gerne eje et par af de lange men med mine fede lægge er det slet ikke sikkert de duer. Måske skulle jeg køre ud til DOT næste gang jeg skal med til Frederikshavn, min mand har jo fået bijob på Flåden og jeg tog med idag, så jeg fik tid til at shoppe og besøge min kære gamle klasselærerinde fra Folkeskolen, superhyggeligt.

  Og ja tak, jeg har været hos Jackie O, slæbte halvdelen af de sidste udsalgsting med hjem, hold da op nogle lækre ting jeg fik. Eneste ODDM var bomuldstørklædet i blåt med broderier som du selv viste forleden, og så en masse lækre ting fra andre mærker, MET bukser, Rützou kjole, Rosemunde top, tørklæde, Line of Oslo tunikax2, Malene Birger fancy leggings x2, hvide skjorter fra MAlene Birger og Haust, og så kan jeg ikke huske resten af tingene, tror næsten det var det hele.

  KH
  Mette

 8. jo , forresten var der endnu en Rützou kjole/tunika og en sort jakke ala habitjakke, men mere afslappet stil, og en kortærmet Heartmade sweatshirt. Hold da op, det lyder af vildt meget når jeg skriver tingene ned, men der var 60 og 70% på det meste, nogle enkelte dele 50%

  KH

 9. Hihi… Mette, du er da virkelig noget ved at sende på shopping! :))
  Det lyder som nogle vildt lækre sager du har fået med dig hjem.
  Glæder mig til at se når du tager det i brug. Især Line of Oslo vil jeg gerne se ;)

  Kh Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *