Mandagens Molly

New Vintage Cardigan

Endnu engang har jeg overset en rigtig godte!
Cardiganen er fra Classics kollektionen Fall 2011 og altså meget smukkere “live”
end på de håbløse produktfotos.
Og så er den i 100% bomuld, hvilket jeg er ret glad for.
Jeg tror faktisk slet ikke jeg har fået fortalt om min “personlige fysiske skandale”:
Jeg tåler ikke længere uld i kombination med alpaca!! Hulk hulk! 
(Så kan du selv regne ud hvor mange af mine vintercardigans jeg har solgt på den konto!)
Derfor er jeg også glad for at det er forårkollektionen vi afventer.
Så må jeg gå efter lambswool næste vinter.

Nå, men tilbage til denne cardigan… 
Jeg vil helt klart anbefale dig at købe den. Og skynd dig, mens den endnu er at finde på udsalg >
Jeg forudser den bliver en forårsfavorit da den er helt perfekt i farver og form 
– og så lige med en lille top under og til hvide jeans ;)

Nå, wokretten kalder… snit, snit snit…

Rigtig god aften! :)
6 kommentarer

 1. Hej

  Superflot, har selv kigget på den flere gange, jeg havde nemlig en i gul dengang for flere år siden da den var med i kollektionen første gang. Men hvordan er den i str? Jeg bruger 3, men fandt en 4 på udsalg , og jeg er lidt i tvivl om den er for stor?
  Var iøvrigt hos Jackie O igen idag. Måtte lige tjkke ud om jeg havde overset noget, og det havde jeg ….. Fik den fedeste vinterjakke i armystil fra Heartmade, med 60% rabat, dejligt når den ellers kostede 3500…..

  Fik også et par chinos fra MB, og en silkeskjorte fra Bruuns Bazar, superflot sammen og anderledes end det jeg plejer at bruge. Og ja, så lige et par stretchjeans fra MET, hold da op de sidder godt. Dem skulle du prøve engang.

  KH
  Mette

  • Hej Mette
   Jeg synes egentlig den er normal i størrelsen. Jeg har taget den i str. 2 da jeg ikke kan li’ at cardigans der er sådan lidt små i det rent stylemæssigt også er helt “tight” – hvis du forstår hvad jeg mener. Men på den anden side må den heller ikke blive for stor, for så komme den til at hænge. Hvis jeg var dig, ville jeg nok tage str. 3.
   Hvor er det pænt af dig at hjælpe Birte af med hendes udsalgsvarer – hihi ;)))
   Lyder også som nogle virkelig lækre ting du har købt. Jeg må lige ned og lure på de der MET jeans :)

 2. Ja, den är så söt! Jag har den i lila från “originalkollektionen” och älskar den!
  Vad trist med ullkoftorna. jag är själv jättekänslig för ull och det måste vara rätt kombination för att det ska fungera. Har några ullkoftor som går bra, annars är det bomull som gäller!
  Kram

  • Hej Nena
   Ej, jeg kunne godt forestille mig den er fin i lilla :))
   Ja, det er så ærgeligt med det uld, men så er til gengæld nemt at bestemme sig for om man skal købe noget eller ej ;)

   Kram

 3. Tak for svar. Jeg er dog stadig i tvivl for du er meget slankere end mig foroven, og jeg kan ikke se at jeg kan nøjes med et nr større end dig, Men en 4 kan nemt blive for lang på ærmerne og ser slasket ud og det er jo ikke meningen. Jeg tænker lige videre.
  Og ja, sådan er jeg, en rigtig udsalgshaj, elsker det og jeg regnede lige det hele sammen, i snit har jeg fået 64% rabat på det hele, noget 50,noget 60 og noget 70. Og så er det ene gode klassiske ting, som kan bruges ligeså godt til næste år. Den Heartmade jakke havde jeg aldrig forestillet mig at kunne finde med 60% rabat, den er simpelthen så fin, hvis man godt kan lide armystilen som jeg kan, pyntet med Heartmades fine perlebånd som er sådan en fin kontrast til den rå jakke.

  KH
  Mette

 4. lailastenbjerg@gmail.com

  Hej Annette.
  Tak for alle dine skønne tips og indslag, de er da til daglig glæde og inspiration!!
  Har allerede købt både den brune og alomst black Blenda dress og denne cardigan havde jeg da ikke opdaget hvis du ikke havde vist den frem…. og fandt den ovenikøbet helt uhørt billigt :o)
  Tak og kh

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *