5 kommentarer

  1. Ja vilken underbar söndag det varit här i nordjylland. Har t.o.m suttit ute och njutit av solen med en bok några timmar. Och gått två härliga långpromenader på stranden. Lukas (som är här för första gången) är mycket begeistrad över stranden och har även “badat” till knäna i det iskalla vattnet… sen har jag lyckats klämma in två avsnitt av den nya säsongen av Lykke också!

    Underbara kattbilder!!! (Ja de andra bilderna är också fina!)
    Kram

  2. Men gud vilka vackra bilder. Det är något med det danska ljuset, ljuset och havet. Jag är riktigt sotis på dig som får leva där i denna skönhet. Men så är du ju en förträfflig fotograf som lyckas fånga det!

    • Tak, Helena :) Lyset var næsten magisk og jeg kunne slet ikke stoppe med at fotografere. Meget svært ikke at lægge alle billederne ind her ;))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *