Prøvning af bukser med indbygget go’ bagdel

Bukser fra Mos Mosh, tørklæde fra Tif & Tiffy og bælte fra Depeche
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Thumbs up!

Mos Mosh ved bare at der findes kvinder med smal talje og bred ende.
Og de har ramt rimelig godt med pasformen!
Endelig har de også begrænset udsmykningen på lommerne til en acceptabel størrelse,
så kritiske mig ikke kunne afvise dem længere ;)
Faktisk mener jeg at de her bukser er et “must-have”. 

Og skulle du få lyst til at gå på jagt efter et par, kan jeg sige at størrelsen er helt almindelig 
– altså som jeans. 
Jeg har her en str. 29 på. Kunne måske klemme mig i en 28, men jeg synes ikke de må sidde for stramt. 
Så vil jeg hellere have et bælte på.

16 kommentarer

 1. Hej

  Hold nu op hvor er de flotte, og ja, meget pænere end de par jeg har, hvor nitterne på baglommerne er lidt for store og iøjnefaldende. Specielt med min store bagdel…..

  Dem må jeg helt sikkert eje, for de er rigtig fine og giver en flot figur, selv i min str. Dog vil jeg sige mht størrelsen, at de giver sig rigtig rigtig meget og jeg køber selv et nr mindre end jeg gør i alm jeans. Det står der også de fleste steder, at man skal vælge dem stramme fordi de giver sig ca et nr.

  Jeg er helt totalt forelsket i dit flotte tørklæde, vil du afsløre hvor det kan købes?

  KH
  Mette

 2. Hej Mette
  Ja, de er bare SÅ lækre! :) Jeg synes nu ikke de har givet sig selvom jeg har haft dem på en hel dag og siddet meget… Men det gør heller ikke noget, hvis de gør. Jeg kan altså ikke lide at have for stramme bukser på ;)
  Skynd dig ind til Jackie O. – hun har dem lige nu :)
  Mht. til tørklædet, så forsøger jeg at sætte links ind i teksten lige under billedet, men det er ikke sikkert de virker.
  Tørklædet er fra Dot er jeg elsker det! Man kan også få det i blå og grøn. Jeg havde lånt to med hjem og min mand tog det blå – haha… :)
  Apropos de der støvler jeg har fået hjem fra Sverige, så må jeg desværre returnere dem. Den ene lynlås-hænger var væk, og det ser altså dumt ud når nu det er der de er smarte. Forretningen hedder Karltex.se og har masser af fede ting. Og lige nu har de “slutrea” på 70% :))

  :) Annette

 3. Hei!
  Kjempelekkert tørkle – mon de sender til Norge? Jeg kjøpte en Hunkydory genser m USA flagg etter inspirasjon fra deg og ditt tørkle. Og mosh mosh buksene – hvilken str tilsvarer 38? Har bare Levis og i amrikanske str, så litt lenge siden 28-29-20 str innkjøp.
  Bildene dine er flotte og gir håp om at våren er på vei. Her er det masse snø ennå.
  Tusen takk for svar!
  Mvh
  Mona

  • Hej Mona
   Ja, jeg tror da nok de sender til Norge. Prøv at ringe til dem :)
   Jeg har også lige spurgt om de ikke kan lægge dem på webshoppen… (de er der vist ikke nu)
   Det er rigtigt som Mette skriver – str. 38 kan bruge 28 og 29 i Mos Mosh.

   :) Annette

 4. Hej

  Jeg kommer desværre ikke lige til Frederikshavn, men jeg kan måske ringe og få dem lagt til side:-)

  Må tjekke linket til tørklædet, for det er simpelthen så fint.

  Mht bukserne så er det jo en smags sag, som du ved vil jeg helst have dem stramme. Og jeg vil sige at en 38 kan bruge en 28, eller 29 hvis de skal sidde som dine.

  Støvlerne er magen til mine bare lidt lysere sådvidt jeg kan se. SUPER god pris, og hvis jeg var dig, gik jeg til skomageren og fik sat en dims på, alternativt fik den anden skiftet også så de er ens, hvis ikke han lige har en magen til. Du har fået dem til en sindsygt god pris, de koster jo over 2000, og du har vel givet 675 i danske kroner. så er der nok råd til at ofre en “hund” hos skomageren, for de er rigtig gode og varme at have på

  KH
  Mette

  • Hej igen
   Ja, mon ikke Birte vil lægge et par til side til dig. Du kan bare sige det var dig der hjalp hende af med alle udsalgsvarerne ;)) Hvis du vil, kan jeg hente og sende dem til dig. Jeg skylder dig jo en tjeneste ;)
   Der er foer i dine støvler, ikke? Det er der ikke i de her. Og jeg kan næsten heller ikke få foden i dem fordi jeg har sådan en høj vrist – øv. De er eller super fede! Og ja – god pris.
   Jeg tror du har ret i at tørklædet ikke er på shoppen og jeg har lige spurgt om de vil lægge det på :)
   Ellers kan jeg også hente det til dig?

 5. Jeg kan ikke finde tørklædet udfra linket, men tror du de vil sende hvis jeg ringer til dem?

  KH
  Mette

 6. Grymt snygga! Och de är så sköna! Ha en fin kväll!

 7. Hej

  Det er sødt af dig, men det skal du altså ikke have besvær med. Jeg ringer nok til hende og så finder jeg ud af om hun vil lade dem ligge, eller evt vil sende dem. Men egentlig skulle jeg jo nok prøve dem først, for at være sikker på at de er samme str som den gamle model. jeg vender tilbage hvis jeg får brug for din hjælp:-)

  Mht tørklæder så afventer jeg lige og ser om det kommer på shoppen, ellers kan jeg nok blive nødt til at få dig til at hente det for mig. Men den tager vi senere når vi ved om det er til at købe direkte fra shoppen

  men tusind tak for dine tilbud om hjælp, det tørklæde er altså bare helt uundværligt

  Ærgeligt med støvlerne, jeg havde også svært ved at komme i mine de første par gange men det er ovre nu. Jeg har nemlig også høje vriste og brede fødder….

  KH
  Mette

 8. Godmorgen :)

  Så er tørklæderne på shoppen!
  Kan du ikke finde dem, så bruge det her link: http://www.dot-keramik.dk/e-shop/vis-produkt/p/sko/?tx_commerce_pi1%5BbasketHashValue%5D=13ae335fc7&cHash=03c1d3b6ec

  Det fås i sandfarvet, blåt og grønt :)

 9. Hej

  Super tak, det er hermed bestilt.

  Rigtig god weekend

  Mette

 10. Hejsa
  Hvilken farve er dine Mos Mosh bukser?Kan på diverse hjemmesider ikke rigtig se forskel på khaki/soft brown…og dine ser ud til at have sølv niter som jeg helst vil ha;)
  Tak for din skønne blog og smukke billeder!!!
  Smil fra Sabine

 11. Hej Sabine
  Ih, det ved jeg simpelthen ikke. jeg tog bare den pæneste ;) Jeg TROR det er soft brown. Khaki er lidt mere grøn, ikke?
  Står det mon nogen steder i dem? Jeg vender lige tilbage hvis jeg finder ud af det.
  :) Annette

 12. Hej Annette,
  Kan du huske hvilken længde dit seje depeche bælte er? Jeg kan se der er to længder 85 cm og 95 cm. Tak for alle dine fine billeder med masser af inspiration. Mvh Karen

 13. Hej Karen
  Ja, længden er 85 cm. Og det er bæltet til 500, jeg har ;)
  Tak for dine søde ord :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *