Tørklæde, cardigan, nederdel > og leggings fra Odd Molly samt Primeboots
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Godmorgen!
Mens alle andre sover, er jeg stået op til en dejlig lys (og kold) morgen.
Der er vinterferie og drengene er hos Mormor og Morfar mens jeg skal på arbejde.

Da der jo altså stadig er vinter – selvom den smukke solopgang bedrager ;) 
– har jeg fundet den skønne Pen Skirt frem i dag. Den er bare så lun og lækker 
og jeg er sikker på at den bliver en fryd at finde frem til næste vinter også :)
Jeg vil klart anbefale at anskaffe den mens den er at få på udsalg >
Den kan både piftes op til fest og tones ned til hverdag :)

Hav en super mandag! :)

♥ ♥ ♥

12 kommentarer

 1. Vilket vacker morgonljus! Vi lämnade ett Danmark i regn i lördags och kom hem till samma regn… Men idag verkar vi ha precis samma väder som du, sol och kallt, det var så vackert på morgon promenaden med hunden, men förrädiskt för gatorna var täckta med is! jag hade samma halsduk på på min morgonpromenad. Underbara färger i den som man blir glad av! Bra en måndagmorgon!
  Kram

 2. Hej!

  Tittar in här ibland och måste ge dig beröm för otroligt fina färg- och plaggkombinationer!!! Du har verkligen öga för detta!
  Kjolen är fantastisk! Har den själv och tycker jättemycket om den.

  Ha en bra måndag!
  Hälsningar
  Agge

 3. Så jättefint ihop, snyggt kram

 4. Hej

  Jamen så fin den nederdel er, men suk, den kræver altså en figur og størrelse som dig, og ikke sådan en stor bagdel og lår som mine, det vil med garanti ikke se godt ud, desværre…… Den sidder jo til og er meget afslørende så det går ikke…

  Er iøvrigt superglad for min tørklædehandel hos DOT, hurtig og fin levering, indeholdende en lille pose fine karameller oveni. Har det på idag og er rigtig glad for det. Har flere ting hvor jeg ved det vil passe rigtig godt til, det bliver sådan et der kommer rigtig meget i brug kan jeg allerede nu fornemme

  Tusind tak for det fine tip, og jeg skal helt sikkert ud til DOT og kigge når jeg næste gang kommer på de kanter.

  KH
  Mette

 5. Godmorgen Mette
  Jeg er nu ikke sikker på du har ret. Jeg synes altså din figuer er rigtig fin. Nu ha jeg jo også set dine billeder hvor du har bikini på ;)) Men du har ret – den ER afslørende fordi den sidder til ;)
  Det er også bare sådan et herligt tørklæde. Jeg er også meget glad for mit.
  Du må helt sikkert forbi Dot når du kommer herover. Det er sådan en hyggelig forretning.
  Og hvis du kommer en dag hvor jeg er hjemme, så er du også velkommen hos mig :)
  Der er forresten modeshow hos Dot den 20. og den 21. marts, hvis du er interesseret??

  KH Annette

 6. Jag har också köpt den fina kjolen, på rea.
  Nu när jag ser den på dig inser jag att jag inte använt min ännu…..det får jag ändra på!!
  Kram Titti

 7. Hej

  Jamen jeg kan slet ikke forstå at jeg skulle have lagt bikinibilleder ud på min blog……. Men uanset hvad, så vejer jeg nok 15 kg mere end dig, og jeg er helt sikker på at den vil være for afslørende til mig. Men flot er den ihverttilfælde og så må jeg jo nyde dine billeder istedet.
  Jeg skal helt sikkert ud til DOT en dag, og det ku jo være sjovt hvis vi løb på hinanden. Ellers vil jeg da overveje at kigge forbi og hilse på, det kunne jo være du var hjemme…

  Mht modeshow så tjekker jeg lige datoerne og vender tilbage hvis jeg kan

  KH
  Mette

  • Ej, det var faktisk også kun ét fra jeres ferie hvor du ligger og nyder solen ;)
   Du kan bare sende mig en mail når du skal på disse kanter :)

   KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *