Tricolor prøvning

Tricolor Dress og Cardigan

Hermed en hurtig prøvning af de to herligheder.
Og du må bære over med bare tæer og minus-accessories for jeg havde slet ikke tid til det her i dag…
(Der har været SÅ godt vejr, så den har stået på ridning, strandtur osv :)

Begge dele er bestilt fra DeepFlingda jeg ikke kunne opdrive det nogen steder i Danmark i den farve. 
Kjolen er str. 1 og cardiganen str. 2. Jeg ville egentlig gerne have haft den i str. 1 – men var for sent ude.
Synes også den er ok i str. 2. Den får lidt mere længde og sidder knap så tæt som på produktbilledet. 
Og da det ikke den type cardigan, jeg vil bruge helt knappet til, så det gør ikke noget :)
Jeg synes begge dele er normale i størrelsen.
Husk underkjole – medmindre du vil vise lår ;)

Jeg har også prøvet cardiganen sammen med Hightwist Skirt, som den matcher fuldstændig :)
Der kommer billeder af det på et andet tidspunkt.


 ♥ 

Rigtig god søndag aften! :)

6 kommentarer

 1. Oh vad fint!!! Hade aldrig tänkt på dom innan men du visar dom verkligen från sin finaste sida! KRAM

 2. Hej

  Hold nu op hvor er det er flot sæt,ærgeligt at det er så dyrt. Vi skal til bryllup i maj og det ville jo være et ønskesæt. jeg er bare lidt nærig omkring “gå i byen tøj”, vil hellere bruge pengene på noget jeg kan bruge til hverdag. Men det kan man jo egentlig også med de her to ting, så det vil jeg overveje.
  Har iøvrigt bestilt ikke mindre end to par støvler mere hos Lbask, de sorte som dine og et par i brun med lynlås bagpå. Lige med hensyn til støvler er jeg helt totalt håbløs………….

  Jeg kan aldrig lade være med at tænke over, hvordan du får tid til så mange sjove ting i weekenderne:-) Du har altid lige været i Lønstrup, på stranden, set på kunst eller noget tredje, og jeg kan slet ikke forstå hvordan du når alt det, du må være supereffektiv. Jeg synes altid de to weekenddage går med indkøb, madlavning og tøjvask, og der er aldrig overskydende tid til det sjove.Eller ihverttilfælde ikke ret tit-. Jeg skal vist blive bedre til at prioritere min tid.

  KH
  Mette

  • Tak, Mette. Ja, det er dyrt, men det hjælper lidt med dollar-kursen ;)) Jeg har det sådan at det ikke er ret meget jeg kalder “gå i byen tøj”. Disse to ting kan jeg sagtens finde på at kombinere med noget, så det kan bruges til hverdag. Mette – jeg tror ikke jeg kan komme i tanker om nogen der er mere vild med støvler, end dig – haha :)))

   Mht. tid… så er det jo ikke noget man HAR, men noget man TA’R. Jeg har SÅ LIDT fritid, så den skal bare bruges fuldt ud. Jeg NÆGTER at bruge min sparsomme fritid på indkøb og tøjvask og rengøring, så det klemmes lige ind her og der. Men tro mig… jeg har også dage hvor jeg absolut intet laver.

   KH A

 3. Så snyggt!! Den blev inte alls bra på mig, men en skönhet klär allt! :-)
  Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *