Forår på mit bord

De her smukke forsythia-grene ankom sammen med min skønne svigermor.
Hun har have og vi har skov – og dermed ikke så meget af den slags.

Det kan godt være det er lidt gammeldags sådan at tage den slags grene ind,
men jeg synes det giver en herlig forårsstemning i stuen. 
Og så holder de ca. 4 gange så lang tid som eks. tulipaner eller andre afskårne blomster ;)

 ♥ 


Rigtig god lørdag!


2 kommentarer

 1. Godformiddag

  Dejligt forårssyn, og nej, det er da ikke spor gammeldags at tage forsythia grene ind, det gør jeg selv hvis jeg kan finde nogen. De er smukke, holder længe og der findes ikke nogen bedre forårsbebuder end grene med fine knopper i, som springer ud og spreder forår i huset. Så nyd den, og glæd dig over en sød svigermor der tænker på dig.
  Vågnede op til en lidt kedelig udvikling. Kunne ikke stå ordentligt på mit venstre ben, og da jeg skulle op og gå, knækker det hele tiden bagud i knæleddet. Meget ubehageligt, specielt fordi jeg kender en med sklerose, der har det problem, og som går med en kæmpestor og meget lidt pæn skinne på benet for at holde det på plads. Jeg kan ikke helt overskue hvis det er det der er sket, altså at sklerosen laver ballade i mit ben. Det er sådan noget man hele tiden frygter med den sygdom, at man skal vågne op til et eller andet der ikke fungerer som det skal.
  Nu ser vi lige tiden an, har snart en tid hos neurologerne i Ålborg, men håber det går i sig selv igen.
  Ikke flere beklagelser, nu er det weekend, vi skal lave lidt forskelligt herhjemme og i aften skal vi ud og spise lækker mad hos min mands søster og svoger, de elsker at lave lækker mad og vi elsker at komme og spise det, og nyde deres rigtig gode selskab

  God weekend

  KH
  Mette

 2. Hej Mette
  Jeg har først lige set din besked nu…
  Åh, hvor er jeg ked af at høre om dit ben. Er det ikke blevet bedre? Jeg kan godt forstå du ikke er vild med sådan en skinne – det må da bare være så besværligt!
  Håber i havde en hyggelig aften igår :)

  God søndag herfra
  KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *