Indbydelse til "bal på slottet"



Øj øj øj øjjjjj


Jeg har for første gang nogensinde fået en indbydelse til noget der, så vidt jeg forstår, 
går under betegnelse “blog-træf”…  :)


Det foregår på Odd Molly’s hovedkontor i Stockholm 
– og der er afsat en eftermiddag til at se på kollektionen for Fall/Winter 2012 samt stille spørgsmål, 
spise fødselsdagkage, shoppe lidt og hygge sig :)

Min svensk-forståelse trænger vist liiiige til et “brush-up”.
Jeg har øvet mig på at læse og forstå det skrevne svenske i et par år nu – men når de taler!
Hmmmmm  :))

Jeg arbejder lige nu på at få hele logistikken med job, børn, rejsetid osv til at gå op – og håber meget det kan lade sig gøre.


Og hvis jeg så kommer afsted, læsset med intelligente spørgsmål…
hvad er det så, jeg som dansk blogger og stor-indkøber af dette herlige mærke, så vil spørge om?


Hvad vil jeg gerne vide?


Hvad vil DU gerne vide?


 ♥  



12 kommentarer

 1. Vad kul! Då kommer vi träffas där! Fick också en sån liten inbjudan :)

  Kram
  /Vivvi

 2. Så kul om du kunde komma! Det finns några skånska damer som ska dit :)
  Kram

 3. Ja, jättekul om du kommer! Jag kommer att vara där! Hoppas det löser sig så att du kan komma iväg. Kram

 4. Vad kul att du också ska dit. Blir ju bra med impulser från många olika håll! Det verkar bli en storträff det här. Ska bli så spännande att se vilka som kommer dit… Kommer nog bli både ansikten man känner igen från bloggarna och en del som man inte känner igen… Jag hoppas på spännande rapporter från er som är där!!! Jag var med på de tidiga Odd molly-träffarna och det var verkligen roligt. Vi var inte så många då, mycket har hänt sedan dess…. Du får gärna fråga hur de resonerar kring målgrupper för produkterna. Är det någon särskild marknad, särskilt kundfragment de inriktar sig på? (Känns som att det har ändrats sig lite under åren!)

  Intressant att höra att du tycker det är svårt att förstå talad svenska, vi svenskar vill ju gärna inbilla oss att det är lättare för en dansk att förstå en svensk än tvärtom… Fast mest handlar det väl om att “ställa in öronen” och vänja sig! Hoppas du får riktigt trevligt på träffen!!!
  Kram

 5. Hoppas vi ses där! Och säg till om du vill följa med och äta efteråt (har gjort ett litet inlägg på min blogg). Jag är språkförvirrad till tusen och pratar bara svorska efter 10 år i Norge, så skönt om det kommer en annan utlänning till Stockholm :-)

  Kramar!

 6. Hoppas vi ses i Stockholm…
  Kram Titti

 7. Tak for jeres kommentarer :)

  Jeg håber meget på jeg kan komme….

  Nena > Ja, de spørgsmål har jeg faktisk også tænkt mig at stille. Jeg synes det er ret spændende med målgrupper og hvordan de arbejder med det. Det er jo temmelig kompliceret.
  Mht. sproget, så tror jeg også det er fordi jeg ikke er opvokset med at høre svensk, som mange andre danskere, der har set de svenske tv-kanaler ;)

  Oslotigern > Det lyder bare hyggeligt! Men måske tager min mand med – og så bliver det nok med ham jeg skal spise ;)

  Kram og god dag :)

 8. Hey Annette

  Spændende at du skal til “slottet” :-)

  Jeg er også OM fanatiker og jeg kan undre mig over, at jeg bliver ved med at købe deres styles, idet jeg er ved at være godt forundret over, at deres priser er så dyre! Ja ja, udbud-efterspørgsel gør udslaget, men alligevel :-D

  Jeg ville spørge til de mange fine detaljer på deres tøj, er det syet i hånden? (deraf den høje pris måske)
  Og så ville jeg spørge til deres kommende efterår/vinter kollektion, OM har tidligere fortalt at de ikke vil lave sort tøj.
  Dette går de tilsyneladende på kompromis med…hvorfor?

  Håber du kommer afsted og får nogle gode oplevelser i Stockholm :-)

  Smil fra Suzanne

 9. Øj Annette – det gad jeg også godt! Har ikke så meget OM, men jeg er vild med det ;0) Synes priserne er lige pebrede nok, så for mig er det ekstra luksus når der finder et stykke OM-tøj på vej til skabet – men jeg elsker elsker det. Håber at du kommer afsted og lægger lidt billeder her på bloggen. Knus Anne

 10. Hej – tilykke med din indbydelse!
  Jeg synes et vigtigt spørgsmål var om hvorvidt de bestræber sig på at standardisere deres størrelser samt lave dem til virkelighedens kvinder (som jeg mindes blev omtalt ved et andet møde). Et grusomt eksempel må være efterårets flop med den smukke Mrs Melton Coat 771 – det kan ikke være gået Odd Molly helt forbi at den kom alle vegne på udsalg med op til 70% fordi ingen kunne bruge den. Standard frakke dimensioner siger at brystets midte er placeret 2 cm under armhule – men i virkelighedens verden gælder det de færreste kvinder, så derfor så mange på udsalg. Det virker skidt for mærket, business og kvinder selv når tøjet ikke er fornuftigt dimensioneret. Ligeledes om de vil gøre mere for at standardisere størrelser – selvom forskellige snit kan giv lidt variation for den bredskuldret eller småbarmet, kan det jo ikke passe at man hele tiden skal vurdere om noget bliver stor eller lille i størrelsen i stedet for ‘bare’ den størrelse man nu er.
  Hvad angår sort tøj, er det jo ikke første gang de går tilbage på et ‘princip’ – ligesom dengang de skrev at de ALDRIG ville lave noget i nylon, for så at lave en bunke nylon dynejakker! Det virker lidt farligt at holde dem til den slags så de ikke har råderum i designet.
  Ønsker dig en dejlig tur når du når dertil
  Mange hilsner, Sara

 11. Jeg giver Sara helt ret! Jeg synes også at deres størrelser er et problem bl.a. er mange af deres ærmer så smalle, at man ikke kan have tøjet på, hvis man ikke har arme som tændstikker. Knus Anne

 12. Tusind tak for jeres besvarelser :)

  Jeg har desværre måttet takke nej til invitationen.
  Jeg kunne ikke få logistikken til at gå op – øvøv.

  Men jeg har aftalt med Charlotte fra Odd Molly at jeg mailer hende de mange spørgsmål. Både om størrelser, målgrupper osv. :)

  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *