Nu kan sommeren bare komme an!

– for i dag landede de her formidable jeans i min postkasse :)

Og jeg forestiller mig de går til ALT!
Nu mangler jeg bare at finde nogle fede sandfarvede sko/sandaler med en ualmindelig høj hæl, 
så mine ben kommer til at fremstå bare liiiidt længere ;)

Regner med at vise prøvninger i weekenden :)

Take care

 ♥  5 kommentarer

 1. Huhuu:) også “mine” bukser… Jeg forestiller mig brune bare tæer og sølvsandaler:)) spændt på at se inspirerende sammensætninger:))
  Kh Vicki

 2. De ligger här också och väntar på sommaren. Ska bli spännande att se hur du matchar dina! Jag har några idéer också!
  Kram

 3. Godaften

  Jeg venter også spændt, har ikke turdet bestille dem, for nogen skriver at de er vildt små i str, så jeg er meget i tvivl om hvilken str jeg skal gå efter. Mon du vil fortælle hvad dine er? Rigtig fine sommerbukser, de er lige præcis så anderledes som jeg godt kan lide det:-)
  Håber virkelig man kan købe det smykke et sted, kan mærke at det kan jeg slet slet ikke undvære.

  KH
  Mette

 4. Godmorgen :)

  Vicki og Nena – så må I igang med at matche og sende mig billeder så jeg kan lægge dem på her ;))

  Mette – De er SÅ små i størrelsen. Altså det synes jeg i hvert fald – for de er ikke konstueret til en bred mås som min, så jeg er faktisk blevet nødt til at tage en 3’er. Jeg kunne godt skrue mig i en 2’er, men du ved hvordan jeg har det med alt for stramme bukser ;) Jeg har kontaktet Birdie og afventer svar.

  Rigtig god dag :)

 5. Godformiddag

  Jamen så er det jo nok tvivlsomt om jeg overhovedet kan være i en 4, jeg vejer nok 10-15 kg mere end dig og bruger 40/42 normalt. Men det må jo komme an på en prøve. Jeg har de alm OddM jeans i en 3, og de sidder virkelig stramt.

  God weekend, håber at det lykkes at få en adresse hvor jeg kan købe englesmykket o g glæder mig til at se billeder af dig i de flotte jeans

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *