Mandag i hvide jeans

Godmorgen :)

Hvor er jeg træt! 
Og jeg mangler dét ord, der ikke er misundelig, men dækker over 
“det-der-kunne-jeg-også-rigtig-godt-tænke-mig-i-dag”
Og det var da jeg kiggede ind til de sovende drenge her til morgen. 
Suk… kunne godt lige snuppe en time eller to mere under dynen :)

Men nu skal jeg afsted på job og fandt ud af HVOR koldt der faktisk er i dag da jeg skulle tage billedet her.
Hvad sker der lige med det forårsvejr…?

Nå, men ellers indvier jeg de hvide jeans i dag. Nu kunne de altså ikke ligge stille længere.
Nu finder jeg så ud af om det er dumt, jeg har købt dem i en størrelse større ;)


Hav en rigtig god dag! :)6 kommentarer

 1. Hej! Jag gillar de färger du har på dig idag, jättefina!! Ha en härlig vecka!! Kram

 2. Hej søde Annette.
  Jeg er vild med dit tørklæde:) hvordan kan det opdrives?:) jeg har også købt bukserne i str. 3, det er ikke for kønt hvis de sidder som leggings og de er virkelig små i størrelsen. Åh jeg er een af de heldige der har fri idag. Det err vidunderligt med helligdage forude..
  Kh Vicki

  • Hej Søde :)
   Det kan jeg godt forstå, det er også bare lækkert! Jeg har købt det hos http://www.dot-keramik.dk men jeg tror altså ikke at de har lige præcis det her mere. De har dog rigtig mange tørklæder med stjerner på ;)
   Jeg har også set nogle fra Becksöndergaard der ligner meget. Se eks. på http://www.fashionforme.dk
   Enig i det med bukserne. Det er nemlig bukser, og ikke leggings ;)
   Åh, så heldig, du er! Men nu har jeg heldigvis kun 2 dage til ferie :)

   KH Annette

 3. Hej igen:)) åh hvor hyggeligt, jeg havde slet ikke set dit skriv.:))) skulle kinesologens evner svigte denne gang så tror jeg at jeg opskriften : igår aftes så jeg den store opsætning af musicalen Chess på Århus teater. Åååh.. Det var bare så smukt. De smukkeste glade kjoler, den mest romantiske historie om ægteskabet, og så finde den eneste ene midt i det hele, og…. De smukkeste mænd på scenen der bare sang som en drøm. Ahh… Og iført min nyindkøbte Odd Molly Ganymade pels fra vinterkollektionen, synes jeg bare at frostvejr var helt fantastisk:))) kh Vicki

 4. Hej igen, søde :)
  Åhhh, det lyder lige som noget for mig :)
  Jeg har set en opsætning af Chess i Århus Musikhus for flere år siden og den var bare så utrolig smuk.
  Men apropos musicals – så er der bare ikke noget der slå Mamma Mia i London… suk suk suk… ;)
  Ihhh, den der pels må du da vise frem!
  Laver du ikke en ny gæsteblogning? ;)
  (Der er ikke så mange der tør)

  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *