Gæsteblogger: Vicki Gissel viser white jeans

Godmorgen alle sammen :)


Søde Annette vil gerne have et indlæg mere her på min yndlings-blog, så det må vi hellere få :)


Jeg har lyst at lave kombinationer med mine skønne Odd Molly stretch jeans
Kombineret med Palladium-støvler, som jeg tror bliver rigtig stort igen :)
Jeansene er små i størrelsen, her vil jeg mene at man skal en størrelse op… 
men det skal ikke stoppe mig fra at hoppe i dem… de er skønne til næsten alt…


Hav en dejlig dag :)Bedste hilsner fra Vicki Gissel

Herover:
Odd Molly Bikette denim- jacket str. 2

Munthe Plus Simonsen “Rask” tørklæde  (tørklædet er håndmalet af Naja Munthe og fås på MPS´s hjemmeside)

Odd Molly Rock-a-fellow-slip-dress i vintage powder str. 3


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·  ♥ · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Herunder:
Odd Molly Ganymede in fur coat str. 1
Odd Molly Rock-a-fellow-slip-dress i vintage powder str. 3
 Herover:
Odd Molly Orlov coat, vintage dark grey str. 1


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·  ♥ · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Herunder:
Odd Molly spoiler underdress str. 3
Under-skønne Odd Molly Pucca Wrap-cardigan str. 1

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·  ♥ · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Tak for inlægget, Vicki og

Tillykke med fødselsdagen i dag! :)

♥     ♥ 

10 kommentarer

 1. SÅ fina bilder på Ljuvliga kombossar!
  Orlov Coat är jag bara såååå sugen på! Hoppas jag fångar den på REA när det blir dags ;-)
  KRAM!!

 2. Hej Odd Molly-holic:))
  Tak for de søde ord.
  Jaa… Orlov Coat er smuk.. Men også dyr… Jeg skulle også lige tænke over det grundigt:))
  Vi krydser fingre for at den findes på REA til dig:))
  Mange hilsner fra Vicki

 3. Hold da helt op hvor flotte billeder, man får jo lyst til at eje det hele :)
  Du burde da overveje at starte din egen blog med alt det smukke tøj du har, ellers håber jeg du kigger forbi Annettes fantastiske blog igen.
  Knus
  Lotte

 4. Jaaaaa – lad os få en dansk Molly-blogger mere på banen! :)))

 5. Hej søde Lotte:)
  TAK for dine ord:) ja, jeg er også Odd-Molly-holic:), og jeg synes det er sjovt at kigge forbi Annettes blog som gæst:) Skulle man starte en blog mere…. Ja så er der sandelig noget at leve op til her:)) Annette er jo prof!:)))
  Jeg har fødselsdag idag, og jo… Der var et par bløde pakker:)) kigger gerne forbi igen og afslører indholdet af dem:)
  Kærlig hilsen Vicki

 6. Tillykke med fødselsdagen og tak for de fine billeder i Annettes blog! Den cardigan altså… Er den lige så blød som den ser ud? Den ser ud til at være sådan en som man bare vil krybe ind i og nusse med… Men prislappen er da vild! Jeg håber på at finde den på udsalg senere, men det er nok ikke let. Hvordan er den i størrelsen?
  Knus/Tina

 7. Kære Tina.
  Tak for de søde ord og for fødselsdagsønsket :)) jeg havde en herlig dag:)))
  Ja cardiganen er fantastisk, og prisen ikke så fantastisk. Den er blød… Som en drøm. Jeg er hysterisk overfor strik dre kradser, men denne er blød blød blød:)) jeg synes den er stor i størrelsen. Jeg bruger mest str. 2, men denne vil være for stor i str. 2, så min er str.1. Den fåes i to farver. Den anden er cremehvid med noget gult bagpå. Den kunne jeg ikke helt forholde mig til pga. Det nærmest karrygule.. Der er jeg vist for lys. Det er en værre investering… Men jeg håber at kunne have den i mange dejlige år:)))) tak for din hilsen her:)))
  KH Vicki

 8. Hej Vicki

  Nina spørger hvor du har købt dine Palladium?

  :) Annette

 9. Hej :))) Nina og Annette :)))
  Modellen hedder Pampa Peloton, og butikken er en amerikansk netbutik: shorbuy.com. Farven hedder Boue.
  Men vær opmærksom på at der kommer told-afgift på ved nethandel fra USA. I dette tilfælde ca, 240 kr, oveni. De er lidt små i størrelsen. Jeg synes der er ved at komme en del Palladium i butikkerne nu, men denne model er lidt anderledes end dem man tit ser. Held og lykke med din søgen Nina:)
  Kh Vicki

 10. Hej vicki.
  På billederne af flere forskellige kvinder der viser tøj de(du) anbefaler til foråret har du em lang kjole på i en blå grå farve med elastik i taljen hvor er den fra? Hvilket mærke er det?
  Håber du ser min besked her for den er så fin..

  Mvh lotte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *