Torsdag med sommerfugle

Pointer cardigan > og Forsome top > fra Odd Molly, tørklæde > fra Zento > og bukser fra Mos Mosh
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Godmorgen, kære læser :)

Regn, regn og atter regn… men det er nu alligevel lidt hyggeligt når man alligevel skal være inde hele dagen… 
Bare det stopper i eftermiddag når jeg har fri – for så skal jeg gerne ud og ride: Min lille hyp og jeg trænger til at smide et kilo eller to ;)

Jeg vil lige vise dig (endnu) et tørklæde. Jeg må vist erkende at det er her min svaghed ligger når det kommer til accessories…
Det er et herligt prisbilligt et af slagsen fra Zento, som de har hos Dot >
og så er der sommerfugle på! Love it!! :)

Hvis du – vejret til trods – er på jagt efter solbriller, så kig ind igen senere.
Jeg lover dig et godt tip ;) 

Rigtig god dag til dig!

18 kommentarer

 1. Tørklæder er ofte bare prikken over i’et. Og så er det fantastisk i disse overgangstider mellem koldt/varmt. Sommerfugle er et godt alternativ til stjernerne

  • Hej Dorthe
   Ja, nu synes jeg der var stjerner overalt – og når man har en svaghed for sommerfugle også, så er det her jo helt perfekt. Det er også utroligt så stor forskel et tørklæde gør når man er lidt forfrosset ;)

 2. Hej!

  Vilka underbara odd molly kläder du visar har precis hittat hit till din blogg och fick se en av mina favorit klänningar! den som du visar undrar jag om den är i bomull som du har på dig det är på din blogg den 22/11-11 och heter continental knit dress det är inte så att du vill sälja din sådan klänning? eller om du vet någon som vill sälja sin?

  MVH Pia H från Göteborg

  • Tak, Pia
   Continental kjolen er kun lave i lambswool og findes ikke i bomuld.
   Jeg har solgt min kjole for længe siden :) Alt jeg sælger sættes til salg på Trendsales – og af og til her på bloggen. Det er meget sjældent jeg sælger noget på opfordring, desværre ;)
   Prøv at se efter kjolen på Trendsales.dk eller Tradera.com

 3. Nydelig fargekombinasjon, og et praktfullt sommerfugltørkle.
  Marit:)

 4. Hej – jeg har lige været inde på hjememside for at købe det lækre tøjklæde, men kan ikke finde det :-(
  Ved du om det er fordi det kun bliver solgt i butikken ?
  Hilsen Sanne

 5. Så snyggt!// Malin

 6. Det er et flot tørklæde, som passer rigtig godt til dagens outfit. Tror også, at jeg må ned og prøve den model af Mos Mosh, du har på … har Duffy-modellen, og jeg må sige, at jeg er forelsket :-).

  Tak for inspirationen!

  Hilsner fra
  Lotte

 7. Det tip vil jeg GLÆDE mig til. Er en sucker for ruder :-D

 8. Verkligen snygg schal! Måste in och kika lite :-)
  Kram

 9. Lena i Sverige

  Hej Annette. Vilken vacker scharf.Det använder jag dagligen för det värmer så skönt om halsen och jag är såååå frusen av mej:)Har precis varit ute på en ridtur i regnet så nu blir det en stor kopp kaffe att värma mej med.
  Hälsningar Lena.

 10. Hei Danmark,

  Beklager de stadige spørsmål om ditt tøy og sko. Nå gjelder det stjerne bootsene fra Sanchos du har vist endel ganger på bloggen. De er kjempefine og jeg har lett Norge rundt etter disse. Har funnet dem på Fashionforme i Danmark, etter din henvisning, men kun i 37. Bruker som regel str. 38 i boots og 37 i sko. Kan jeg spørre om du vet om andre steder som har disse bootsene? Er de store i størrelsen, slik at jeg kanskje kan ta sjansen på å kjøpe str. 37?
  Takk for hjelpen,-igjen!

  Hilsen Elise

 11. Hej Elise
  Jeg har ikke set Sancho støvlerne andre steder end på FashionForMe.
  Lige netop dén model er ikke store i størrelsen, så hvis du bruger 38 normalt, skal du have dem i 38.
  :) Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *