Lørdag med alt og intet…


God-formiddag!

Det her er en af de typiske lørdag formiddage, hvor jeg laver ALT og INTET på EN gang.
Skifter sengetøj, støvsuger, prøver tøj, rydder op, fodrer dyr – og børn, maler, vasker tøj og og og…
– ikke så underligt tiden bare ligesom forsvinder.
– MEN der er FORÅR!!! og så er det virkelig svært at undgå at føle sig bare en lille smule lykkelig, ikke? ;)

Her får du lige et par ridebilleder fra i går aftes da jeg var ude og træne lidt med Jór.
Manden var med på cykel og tog billeder undervejs. Nogle af dem blev kun af en mark, da vi var SÅ hurtige i tølten ;))
Nyd lørdagen :)

11 kommentarer

 1. Så fina ni är tillsammans!
  Visst är det härligt när man gör mycket på en gång, bara att ta tillvara på lusten nu när det är ljust ute.
  kramar och trevlig helg,
  L

 2. Åhh jag har haft häst i nästan hela mitt liv men han finns inte längre :-(
  Ska rida för första gången på 2 år hos en vän nästa vecka:-)
  Kram!

 3. Det er dejligt med sådanne lørdage- så har man rigtig fri :o) ville selv så gerne prøve at ride på en Islænder- Det siges at det er som at sidde i en “sofa” når man ridder tølt ??? Jeg ikke så meget for de “almindelige” heste, jeg har 2 piger der ridder, men jeg syns de så store de heste!! Nå, men min den mindste ved hvor de har Islændere og kan få lov til at købe en tur- Det vil jeg glæde mig til.

  Rigtig go’ lørdag til dig og dine.

 4. Uha så fin en hest. Min datter er også islænder pige så er efterhånden blevet introduceret til sporten.

 5. Wonderful to enjoy a Spring day on horseback.
  Have a wonderful weekend.
  Karen XOXO

 6. Underbara hästbilder!!1 Ja, idag var det verkligen vår i luften och jag njöt under min långa hundpromenad i skogen. Men nu har det mulnat på igen. Men det är vår, och mitt persikoträd står i full blom. Svårt att inte vara glad då!
  Låter som att du fått riktigt mycket gjort idag. Vi har shoppat rejält istället, ny säng till sonen, taklampor, jeans och tights, 1 stepmaskin… Riktigt trött av allt shoppande!
  Kram och ha en härlig lördagskväll!

 7. Härliga bilder! Ser avkopplande och vilsamt ut!
  Ha en härlig helg!

  Kram Cathrine

 8. Lena i Sverige

  Hej Annette.Vad fin han är din islandshäst och bättre väder hade du på ridturen än jag hade i torsdags:) idag hann jag inte rida var tvungen att städa huset:( Hälsningar Lena.

 9. Tak for jeres dejlige kommentarer :))

  Maria > Det lyder bare dejligt! Glæd dig :)

  Anonym > “Almindelige” heste er jeg lidt bange for, fordi de tit er så store og så “varme” i hovedet, så dem kan jeg godt forstå du ikke er meget for. Islændere ER virkelig anderledes og ja, tølt er en uovertruffet lækker gangart. Man rører sig næsten ikke i sadlen… :)

  Nena > Ja, tænkt at man virkelig kan blive træt af at shoppe! ;))

  Lena > Ja, han er så sød og dejlig. Og i går fik han også ros for sin tølt af min rideunderviser :)) Heldigvis er regnen stoppet her.

  Rigtig god søndag :)

  KRAM

 10. Dejligt! Rigtigt lækre billeder, bare det var mig! :-)
  Knus/Tina

 11. Kære Annette

  Hvor er det sjovt at se/læse din Blog :-) Jeg har fuldstændig samme passion for Ismuler og Odd Molly.
  Jeg kan forstå du bor nær Skagen, eller? Jeg bor i Åbybro, har min Ismule nær Brønderslev og arbejder i Frederikshavn. Jeg rider lidt stævner på min hoppe, da jeg synes det er super hyggeligt at dele med andre.

  Jeg vil da gerne være din næste “gæste blogger”, dels fordi jeg godt kunne tænke mig at lave en Odd Molly Blog og dels fordi jeg tror vi kan give hinanden en masse inspiration. Jeg synes det er en rigtig hyggelig side du har lavet og jeg er bestemt blevet inspireret af dig :-)

  Du skal være velkommen til at skrive, hvis du en dag har lyst til besøg, vi kunne ride en tur, se/prøve Molly’er, hvis ikke du synes det er for “mærkeligt” når du nu ikke kender mig…! :) Mail: tkla@tmp38.dk

  Mange hilsener Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *