God-søndag-formiddag :)

– og velkommen, forår!

Hvis man kan sige om vejret at det er yndigt, så er det altså det i dag.
Heeeelt stille og diset sol mellem de helt små lysegrønne nyudsprungne blade.
Just lovely :)

I dag har jeg eksperimenteret lidt – og tjaaa, jeg ved ikke lige hvad jeg skal sige til resutatet.
Det er blevet sådan lidt hippie-agtigt med den lange pels.
Jeg har bare sådan en “fling-ting” med pelsveste i øjeblikket.
Jeg har købt ikke mindre end 3 af dem fra Stylebutler.
Måske er det fordi jeg ikke kan forenes med en forårsjakke…?
Men de er i hvert fald herligt lune og giver sådan et godt luksus-casual touch.
Kig efter dem på Trendsales, ellers bliver de for dyre, synes jeg ;)

Nu vil jeg ud og nyde foråret!

Rigtig god søndag til dig :)
Kaninpels fra Stylebutler > Tørklæde fra Dot >
Forsome top > minikjole > og leggings > fra Odd Molly

16 kommentarer

 1. Vejret er rigtigt dejligt her på Sjælland osse- Syns man “jeg” får meget mere energi :o)Også… blev jeg pludselig rigtig glad for min Forsome top- Det sødt som du har sat de styles sammen. Må jeg spørge hvilken farve dine leggine er?
  Har det ellers bedst med at pelsen bliver på dyret, men uh, det er altså en go’ sammensætning- når jeg heller ej er go’ til desideret “jakker”. Hmm…

  Ha’ en rigtig dejlig søndg. Skønne omgivelser der omgiver dig :o)

  Hilsner fra Karin

  • Hej Karin
   Mine leggings er i farven dark blossom.
   Ja, det der med pelsen… jeg er egentlig enig. Jeg bryder mig ikke om at man har dyr i farme (mink osv.) bare for deres skind. Men når det er dyr, der bliver slagtet og brugt til fødevarer, så synes jeg egentlig det er ok. Ligesom når grønlændere bruger HELE sælen. Forstår du hvad jeg mener? :)

 2. Cool outfit!

  Kram

 3. Man skulle ikke tro vi boede i samme land ;o) Vi har det hundekoldt her i Randers og det blæser ret meget – solen er dog tittet frem – EFTER at jeg har hentet drengene fra spejderlejr hvor det bare har regnet og regnet siden i går eftermiddags! Fedt out-fit – glæder mig til at det er legginsvjer her også ;o)
  Kh LOne

  • Hej Lone
   Ja, der var nemlig hundekoldt i Randers i går! Jeg var med en veninde nede og se på hest ved Hadsten og vi FRØS!
   (jeg havde selvfølgelig ikke det her tøj på) ;)
   Det er næsten ikke til at vente på ægte leggingsvejr!

 4. Superflot, synes det klæder dig rigtig godt at være luksushippie:-) Jeg synes godt OddMolly kan blive lidt for “lillepiget”, altså alene, så derfor er det rigtig flot at sætte sammen med jeans, pels, skind ell. Flot flot, og den Forsome tank er altså rigtig fin i den pink farve. Har selv den chalk men kunne godt bruge den pink også.

  HEr er også sol men koldt. Det blæser og vi bor endda ikke så langt fra hinanden, utroligt så forskelligt det kan være.

  KH
  Mette

  • Tak, Mette :))
   Og du har ret – OM kan nemt blive for nuttet.
   Jeg returnerede den lyse Forsome top, da jeg synes det blev for meget med to af slagsen (har fortrudt ;)
   Men den her er virkelig god i farven, så den kan jeg godt anbefale.
   Vejret skiftede altså også ret hurtigt her, men ellers – ja, der kan være utroligt stor forskel på denne kyst og så vestkysten. KH

 5. Charlotte Arnhild

  Her dufter nu af “Annette´s knækbrød” som skal nydes i eftermiddag :-)) Vejret er bestemt ikke til sådan et smart out fit i Ebeltoft – her er ALT FOR KOLDT idag – bliver inde – måske skulle man bage lidt mere :-))……

  Takker for den dejlige opskrift.

  Knus
  Charlotte

 6. Jamen søde jer med godt vejr:))) i Horsens er det jo vådt, haglet, og .. Øv.. Altså:)) den der smukke forsome… Er den stor i størrelsen? Jeg har den i tunika, men den er iikke stor… Måske man bliver nødt til a have sådan een :)))
  Kh Vicki

  • Hej Vicki
   Ja, Forsome toppen er virkelig stor i størrelsen. Jeg kunne faktisk godt have brugt den i str. 0 – men det fås den ikke i, desværre. Men den skal selvfølgelig også være lidt løs – det skal jeg bare lige vænne mig til ;)
   Jeg mener jo den er et musthave, så skynd mens de har dem endnu hos Lisen ;)
   KH

 7. hejsa annette
  ja så er der igen bestilt et tørklæde hos dot :-)
  det med sommerfuglene er super fint
  du må have en dejlig dag
  mvh vivi

 8. Hej Vivi
  Ja, det er svært at lade være med at købe de lækre tørklæder når de ikke er dyrere ;)
  Rigtig god dag til dig :)
  MVH

 9. Hej du :)) jeg er helt vild for at lokke dig til at matche forsome tanken med noget længere indenunder ligesom du gør her. Tænk jeg synes det er en udfordring med den top… Jeg elsker den og vil også have den i lys, men kan bare ikke rigtig få gang iden, da jeg gerne vil have leggings på til og derfor har brug for længden indenunder. Kh Vicki :))

 10. Kan du forøvrigt se hvad størrelse din lange kaninpels er i ?:) tak søde..

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *