Dagens spørgsmål

Timeout cardigan > og RAF kjole > fra Odd Molly, jeans fra Mos Mosh, støvler fra Sofie Schnoor og tørklæde fra Sophy Digard
Godformiddag, kære læser :)

I dag er det en krøllet blogger der viser Dagens Molly ;) Jeg er træt (det blev en sen venindeaften i går) 
og solen er skarp på denne herlige 1. maj :)

Jeg synes det er en god idé en gang imellem at gøre status og se på sit liv:
Hverdagen, hjemmet, maden, vennerne, interesserne… eller hvad man nu prioriterer.

Og så kan man stille sig selv spørgsmålet, som jeg nu også stiller dig:
Rigtig god 1. maj til dig! :)7 kommentarer

 1. Anonymous

  Der blev “stille” her ved tasterne- da jeg nåede ned til dit spørgsmål. Efter en kop kaffe i haven i det smukke forårsvejr, kom jeg frem til : Ja, det ville jeg gerne.

 2. Anonymous

  Hej Anette
  Det ville jeg så absolut. Det ville være fyldt med drama og en masse kærlighed.

 3. Anonymous

  Hej. Ingen tvivl… Men min film er jo slet ikke færdig endnu.. Bare glæden ved at have fået dejlige børn og alt hvad det indebærer på godt og ondt kan fylde en hel “film” i sig selv…

  Super med lidt stof til eftertanke :o)

 4. Sikke et spørgsmål ;o) Min første indskydelse var: Nej den gad jeg ikke at se, men når jeg så læser de andre indlæg og tænker efter, så… måske. Man er selvfølgelig tilbøjelig til kun at huske det seneste der er sket, og de sidste par år har været hårde hjemme hos os, ikke noget andre kunne finde glæde ved at se. Men ser man bort fra det, så ja, jeg tror godt jeg gad at se filmen ;o) Masser af gode minder fra barndommen, fælles interesser i familien hvor min bror og jeg var konkurrencesvømmere, og samtidig var min far overdommer og min mor måldommer så vi var sammen om det. Fede oplevelser med svømmeveninderne og studiekammeraterne… Sidenhen kom mand og 3 børn i alt med de glæder (og sorger) det nu fører med sig. Om som en af de andre siger – filmen er jo slet ikke færdig endnu ;o)
  Knus herfra

 5. Anonymous

  Hej
  Nej, jeg gad nok ikke se filmen, men jeg ville for alt i verden ikke bytte … mit liv passer mig helt perfekt med alle dets glæder, buler, bekymringer, knus, sorger og lykkestunder og nok mest af alt dem, jeg har omkring mig.
  Hilsner fra
  Lotte

 6. Anonymous

  jeg synes det var et godt spørgsmål. jeg har fulgt denne blok længe da min passion vedrørende tøj også er Odd Molly.
  Det er dog førsre gang jeg skriver.
  Jeg ville have så meget at fortælle i en film, og tror faktisk også andre ville have interesse, ikke mindst min til i det sydlige afrika hvor mændene i min familie finder glæden. Der vil jeg tilbringe min ferie i Karen Blixens gamle stol

 7. Tak for jeres rigtig gode besvarelser! :))

  Det er bare SÅ herligt at høre jeres tanker! Og det lyder til at I lever dejlige og spændende liv.

  KH og KNUS
  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *