5 kommentarer

 1. Søde Annette:) nu er jeg jo vant til ” de store”, men åh den hvide…..den er lækker! Der virkelig fart på. Jeg går ud fra at du er ude med din smukke Jor-bamse idag. Kh Vicki

  • Hej søde Vicki
   Ja, er den hvide ikke bare fantastisk. Det er en hingst, så mon ikke det er derfor den ser så lækker ud? ;))
   Jór holdt fri i går – men i dag skal vi ud. Vi venter bare til der er lidt varmere end 4 grader – hvad ER også det for et ringe forårsvejr…
   KH Annette

 2. Anonymous

  Hej!
  Vad roligt, så kul se alla dessa olika hästar. Skimmeln där ser väldigt fin ut – men de är ju inte alltid de finaste som har de bästa gångarterna:) Tävlar du själv också?
  Har fyndet en ny Odd Molly idag så jag är väldigt nöjd med min dag. Reedy Tunic tror jag den heter. Var på Freeport i Kungsbacka.
  Med vänlig hälsning,
  Susanne med Mosi

  • Hej Susanne :)
   Der var så mange fine heste. Den, du kalder skimmel er faktisk en farveveksler. Sådan en har jeg aldrig set før – meget speciel hest. Og så var det faktisk hans første stævne. Han er kun 4,5 år gammel :)
   Jeg deltager aldrig selv – jeg har ikke sådan et “konkurrence-gen” og ville blive alt for nervøs. Jeg kunne ellers godt, for begge mine heste har gået flere stævner – og den ældste, Àki, har også vundet flere. Også øl-tølt – kender du det? :)
   Tillykke med Reedy. Det er en lækker tunika :) Åh, gid vi havde en Freeport her…
   KH Annette

 3. Anonymous

  Ha ha, öltölt har jag inte varit med om själv men jag tror nog jag vet vad det är :) har bara tävlat själv en gång – Firmakeppni lättklass. Det var väldigt skoj men nej, tävla är inget för mig heller!
  Ha en go söndag!
  Susanne med Mosi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *