En alvorlig sag… et taskevalg… ;)

I søndags var vi havnet i Lønstrup – én af vores yndlingsbyer.
Selvom den ikke er så stor, så er der altid liv og butikkerne har altid åbent.
Thumbs up! :)

Pludselig fandt jeg mig selv imellem et herligt udvalg af Mulberry tasker hos Olivia & Oliver >
Som i kan se, var det så overvældende at jeg blev helt stum og alvorlig ;)
Jeg håbede på at finde Alexa i beige for at bedømme den “live”, 
men det første mit blik faldt på, var den taske, jeg har ledt kloden rundt efter:
Heritage Bayswater Satchel i fudge high pebbled matte
Den er udsolgt overalt – men nu stod den bare lige dér i Lønstrup og ventede på mig :))
Og så gik sammenligningsarbejdet i gang, for min mand synes bedst om en klassisk sort Bayswater og jeg skulle jo være helt sikker på 
at det var den rigtige taske der kom med mig hjem ;)

Og hvad tror du?
Se resultatet i morgen ;)

14 kommentarer

 1. Jag blev bekymrad först – om det hänt nåt hemsk… Vilken tur!

 2. Anonymous

  Hei
  Ha ha ett lite luxus problem skjønner jeg. :-)
  Håper du gikk for Herritage Bayswater i Fugde.
  Men venter spent på svaret i morgen.
  Ha en fin kveld.
  Mvh
  Barbro

 3. Hej

  Ja, godt at det trods alt ikke er alvorligere ting du skulle tage stilling til, selvom en taskeinvestering jo selvfølgelig er alvorlig nok:-)

  Håber du valgte den lyse, mest pga modellen, den klassiske Bayswater er superflot men absolut ikke særlig handy. Efter min mening er den upraktisk fordi den ikke ret godt kan sidde på skulderen og så er den megatung hvis man har den over armen.

  Men bare du valgte den DU bliver gladest for så er alt jo godt.

  Tillykke uanset hvad, du er heldig….

  KH
  Mette

 4. Hehe… ja, det var måske ikke en helt fair overskrift… det var bare fordi jeg kom til at grine sådan af de billeder min mand tog af mig, mens jeg stod og kiggede på taskerne :)

  Rigtig god dag til jer :)

 5. Anonymous

  Hold op hvor er du sød- jeg kunne altså ikke lade være med at grine højt da jeg så det alvorlige udtryk i dit ansigt- Hvor er det bare herligt- Glæder mig altså til fortsættelse “følger” Det sq (undskyld) De bedste billeder jeg længe har set på din blog :o)))))))

  Rigtig go’ dag.

  Mvh Karin

 6. Anonymous

  Jeg håper du valgte den som DU liker best. Ikke din mann! Det er tross alt ikke han som skal bære på den;)
  marit

 7. Anonymous

  Må også indrømme at jeg tænker at det er lidt et luksusproblem, du står med der..
  Men håber da at du vælger den, som du følger dig mest bekvem med.. Men en taske er vel ikke bedre fordi det er et bestemt mærke eller er dyr, tænker jeg… :o)

  God dag.. Mette

  • Hej Mette
   Ja, det er den ultimative luksus-overvejelse. Det er jeg mere end almindelig klar over. Jeg ved også at nogen vil mene at det er både klamt, dumt, blondine og ekstremt i-landsrelateret. Og det er det! Men jeg er ligeglad. Jeg har arbejdet hårdt, længe og i mange år og jeg synes det er skønt at bruge mine egne penge (fra a-kassen) på det vildeste luksus…
   :) Annette

 8. Anonymous

  Hej Annette…Nu blir jeg nødt til at skrive… Ja du har ret, du har selv tjent dine penge og arbejder hårdt, så selvf. skal du da købe en taske du gerne vil ha.
  Jeg har det også sådan, at så længe det er mine egne penge, og andre ikke skal mangle, køber jeg da det jeg gerne vil ha…
  Og det gør min mand da også…
  Jeg er jo så gammel så jeg har valgt at lade mine efterlønspenge blive stående.. Men var mine kommet fri, kunne jeg da sagtens finde på at købe noget som jeg virkelig bare længe har ønsket mig… For dit vedkommende er det jo en opsparing du har lavet, som nu kommer fri..
  Jeg glæder mig til at se hvilken du har valgt :-))
  Og rigtig god regnvejrsdag til dig…
  Kh Lone

 9. Misforstå mig endelig ikke, jeg er ikke det mindste forarget, og havde sikkert gjort det samme hvis jeg havde haft en sum penge opsparet til eget brug. Så det var faktisk lidt ironisk ment, og jeg håber virkelig du har valgt med hjertet:-)

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *