5 kommentarer

 1. Den är så fin! Jag hade på min röda idag med det var för kallt ute så ett par byxor fick ersätta tyvärr.
  Jag vill gärna ha en svart också men den börjar bli svår att få tag på.

  Kramar och ha en fin kväll,
  L

 2. Uhh jeg kan se jeg skal op på nogle hæle – det rykker, flot, flot! Jeg bruger en Tubman til Tripper skirt – lidt OTT men tynde strik passer godt til nederdelen. Og – Cascais scarf (den hæklede i multifarver) fanger alle farverne i grå Tripper. Tak for billeder. – Sara :-)

 3. Super flot :o)Har du prøvet at trække den op så det bliver en “kjole” uden stropper :o) Det er osse rigtigt fint. Tak for inspiration. Glæder mig hver gang til at kigge på din blog.

 4. Tak for jeres kommentarer :))

  Lingon > Uha – den røde er også bare SÅ fin! Jeg måtte bare vælge og så blev det denne :)

  Sara > Det lyder som en super kombination! :))

  Anonym > Jeg har faktisk ikke prøvet at bruge den som kjole – jeg har sådan en minibarm, så jeg tror ikke den kan hænge dér ;))

 5. Så fin nya design! Älskar dina fina kombossar till den fina Tripper B long skirt. Ljuvligt! Vet, har inte sett att du köpt den vackra Silken Halter Neck dress men den hade passat din fina figur perfekt (har precis fått hem min ;-)
  KRAM och trevlig helg!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *