Blev forelsket…

– i en kirke!

Ja, jeg må skuffe dig der sidder og venter på den store shopping-rapport fra Skagen.
For den kommer desværre ikke ;)
Jeg var flere steder og prøve sko og tøj i går – men der var altså ikke liiiige det, jeg kiggede efter. 
Det blev dog til et lækkert bælte fra Replay til mine white jeans.
Og der var også ved at snige sig en top fra Plus Fine og en en bikini fra Napapijri med hjem.
Meeeen, jeg var ikke helt tilfreds med pasformen – altså på mig selv – så fornuften vandt ;)

På vej hjem kom jeg forbi den lille Hulsig Kirke, som jeg altid har syntes var så yndig.
Og pludselig kunne jeg ikke lade være med bare at køre hen til den. 
Jeg synes altså der er noget fantastisk over at vi i vores samfund har sådanne smukke bygninger til at stå helt åbne, stille og uforstyrrede…
Desværre er der ingen der bruger dem særlig meget. Men det er så en helt anden diskussion.
Jeg blev bare betaget af denne lille kirkes undselige skønhed.
Lyset. Roen. Enkeltheden. Og de umådeligt smukke vinduer!
Tænk, hvis min skat kunne finde på at fri… 
Så ville denne her kirke passe lige præcis til mig i elfenbensfarvet kjole med slæb og liljekonvaller i håret ;))
Rigtig god (forhåbentlig forårs-) dag til dig! :)

14 kommentarer

 1. Anonymous

  Ved du hvad en kirke skal ikke bruges som kulisse for folks fester og når man er Et godt stykke over 40 år gammel og har børn fra tidligere forhold så er det nærmest upassende og patetisk at stille op i Hvidt skrud i en kirke for at blive gift.

  • Tak for din mening, anonyme.
   Jeg kan forstå du ikke kender mit forhold til folkekirken – ej heller hvordan jeg bruger den.
   Jeg synes meget modsat dig NETOP at en kirke skal være kulisse for folks fester. Jeg synes en kirke er et smukt sted, som jeg har stor respekt for – og lige netop et sted hvor man skal kunne dele livets glæder og sorger. Jeg har aldrig været gift – og kunne heller ikke tænke mig at blive gift i et hvidt skrud, men en lækker elfensbensfarvet enkelt kjole.
   Jeg vil aldrig nogensinde lade min alder begrænse hvad jeg ønsker i mit liv. Hverken for mig selv eller mine børn uanset hvem der er deres far.
   Hvis du ønsker at at kalde mig upassende og patetisk på den baggrund, så vil jeg bede dig om at finde en anden blog at følge og kommentere på.
   Ikke fordi jeg ikke tåler uenighed, men jeg vil ikke nedgøres af én der tydeligvis ikke respekterer forskellighed!

 2. Anonymous

  Søde Annette:) sorter venligst i indslagene her og så fortsætter vi. Tænk.. Imorges har jeg lokket miin skat med til at besøge Skagen til sommer. Vi må også se din fine kirke. Jeg vil giftes i en molly når den tid kommer, hvis den kommer :)))) det bliver jeg nødt til :))) og en masse før og efter fester med hver sin style :))))))) fnis… I dag skinner solen, det er fantastisk:)))) varmt knus til dig kære, som nok skal ende i din drømmekjole i din drømmekirke..
  Knuuus :))) fra Vicki

  • Tusind tak, Vicki – du har en meget fornuftig mand ;)
   I kan godt glæde jeg til Skagen. Allerede i går var der helt fyldt med mennesker i gaderne – og sikke et liv! :)

   Knus

 3. Hej. Ja sikken da et surt og fordømmende opslag… Søde Anette håber du får din kæreste ned på knæ og blir viet i den smukke kirke med dine kære omkring. Selvfølgelig skal man da vise sin kærlighed ved at blive vietbi en kirke om det så er første eller anden gang, Det er da totalt underordnet… God søndag … Knus Lone

 4. Ja jeg undrer da lidt hvor den kedelige person har hentet sit humør? Måske har den brug for noget medmenneskelig kærlighed? Nok om det.
  Jeg har allerede bestemt mig for at blive gift i hvidt. Og jeg har rundet 40. Har to børn fra et tidligere forhold. Men der er da ikke nogle stil- eller etikette politier som skal stoppe mig fra at gøre det. Du er så smuk så smuk Annette, uanset alder, så selvfølgelig skal du da have hvid brudekjole på når du skal giftes. Det har vi da alle lov til. Og dem der siger andet burde skamme sig. Og tie stille.

  Kirken du har besøgt ser vældigt fin ud. Jeg bliver altid så fuld med ro når jeg kommer ind i en kirke. Eller tempel eller vilken hellig plads det nu kan være. Jeg er overbevist om at alle år af bønne og tilbedelse sætter sig i væggene og gør pladsen magisk. Uanset tro, bare det er noget med kærlighed direkte fra sjælen. Jeg besøger tit forskellige kirker når jeg har tid. Ikke fordi jeg går til gudstjeneste eller noget, men pladserne i sig giver mig ro i sjælen og øjeblikke hvor jeg kan mindes min familie i fred og ro. Tænde et lys etc. Men selvfølgelig gør jeg det også der hjemme. Mon ikke din kære vil frie til dig? :-) Det kommer nok skal du se. Og hvis han ikke har friet inden september så må du skubbe lidt til ham ;-) For det er helt sikkert meningen. Han ved nok bare ikke hvor meget det betyder for dig.
  Knus/Tina

 5. Er du da sindsyg en dumflabet kommentar (øverst) så vær dog i det mindste mand nok til ikke at skrive det anonymt.

 6. Hej

  Uha, alle har jo ret til at have en mening, men det er da fejt ikke at turde lægge navn til. Jeg har respekt for at alle har forskellige meninger og holdninger men hvis ikke man vil lægge navn til skal man holde sin mund.
  Jeg blev selv gift i al stilhed på rådhuset anden gang, men det var vores valg, og jeg ku ligeså godt have valgt det andet, hvis det havde været det vi følte for.

  Nu har du jo heldigvis så mange ben i næsen at du kan træffe dine egne valg, og ikke lader dig kyse af folk der er ubehagelige uden at ville være ved det.

  Så uanset hvad, så håber jeg det går som du/i har allermest lyst til at det skal være.

  Kirker er smukke og alle har ret til at nyde dem, hvadenten det er i en særlig anledning eller bare fordi man har lyst. Stilheden, stemningen og ja, kulissen er til for os allesammen.

  KH
  Mette

 7. Anonymous

  Vil du ha’ sol på bagen” så ta’ til Skagen :o))

 8. åhhh søde Annette – træls med mennesker som er så misundelige at de skal spy giftige ord ud over dine smukke tanker. Jeg hader når man skal begrænses af sin alder og de “regler” der gælder – hvordan du har lyst til at blive gift kommer faktisk kun dig ved …. jeg kan simpelthen ikke se, hvordan det skal kunne skade den “anonyme” hvordan du lever dit liv. Så kan vedkommende da lade være med at læse med. Træk vejret og glem alt om det – det er dit liv og din lykke :)
  kh Helle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *