Made in Italy


Angela – made in Italy
… herlige, lette oversize t-shirts med print
Jeg har lånt nogle forskellige t-shirts med hjem fra Dot og må sige jeg er positivt overrasket.
Jeg havde ikke lige forventet det var noget for mig – men de er virkelig behagelige.
De er lavet i en viscose/bomulds-blanding der gør dem silkeagtige og de falder rigtig godt.
Jeg synes de er fede… på den casual måde.
Jeg prøver her med jeans/bukser fra hhv. Kön og Mön og Odd Molly – og jeg forestiller mig også de er fede til shorts, over badedragten/bikinien, eller til en kort jeans-nederdel.

Thumbs up herfra :)


11 kommentarer

 1. Dit der fine kon og mon bukser, har du et stylenavn på dem.

 2. Hej Pernille
  Er det de brune eller jeansene? :)

 3. Hej

  Superfine t-shirts, lige sådan nogle jeg leder efter. Luftige og ikke for lange. Er det onesize, synes ikke jeg kan se nogle størrelser inde på siden?

  Har været til presale for klubmedlemmer i Bahne i Hjørring her i aften. Havde egentlig slet ikke tid, for vi skal køre i morgen tidlig til København. Men jeg fik min mand overtalt til at stå for aftensmad og så smuttede jeg. Hu ha det blev dyrt. Der var 50% på ALT i butikken, tøj, smykker, sko, tasker osv osv. Fik nogle få OddMolly ting, der var ikke meget tilbage,grå og røde MosMosh bukser, Maison Scotch røde shorts, lækker strik fra MB, to par Billibi sandaler, Maison Scotch strik,bæltetaske, sølvclutch, to tørklæder og ja, så var det vist det. Et kæmpe køb, men man bliver godtnok fristet når alt er til halv pris. Det var jo ikke billige ting så det løb alligevel temmelig meget op. Men så skal jeg heller ikke mere på udsalg, med mindre der kommer nogle meget gode ting fra OddM. Er så rigelig forsynet og har meget jeg slet ikke har fået taget i brug endnu.

  Det eneste jeg ikke fik var t-shirts, som jeg egentlig gik efter, der var ingenting jeg ku lide. Så dem du viser ville være perfekte, super til MosMosh bukser, Please jeans og de hvide fra OddM.

  Må kigge nærmere når jeg kommer hjem på søndag. Håber du så er klar til at vise dine fine nye øjne frem

  KH
  Mette

 4. Hihihi…. godmorgen, Mette…
  Du er altid sjovt at høre hvordan du går amok på sådan et udsalg. Det var SÅ tæt på at vi endelig kunne mødes “live”, da jeg også havde fået invitationen, men i sidste øjeblik valgte at prioritere anderledes.
  Det lyder til at være nogle fine ting, du fik – men jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor dyrt det må være selvom det er halv pris ;)

  De her t-shirts er onesize og virkelig fede – men hvis du nu skal til Kbh, mon så ikke du finder nogle der? :) Rigtig god tur i hvert fald!

  KH Annette

 5. Godmorgen

  Smil – det kunne have være SÅ hyggeligt, håber det sker på et tidspunkt. Og ja, det var dyrt, men så lækre ting, og indimellem vil jeg gerne blande med andre ting end OddMolly, synes det fungerer bedst. Kom i tanke om 3 ting mere der var i poserne, så det var virkelig et storindkøb. JEg har altid været god til udsalg, og som hun sagde da jeg betalte, du finder altid de bedste ting:-)

  Jeg får ingen tid til shopping i København, vi skal bare afsted nu, til fest i morgen og hjem søndag efter brunch. Heldigvis, for kontoen er HELT tom de næste måneder.

  God weekend, og så må jeg bestille hos DOT. Er lidt i tvivl om de er lange nok til min meget lange overkrop?

  KH
  Mette

 6. Så kan du roligt bestille… jeg var nemlig i tvivl om hvorvidt de var for lange til mig ;) Man kan rykke lidt i dem – enten foran eller bagpå og på den måde “sætte dem” som man vil.
  Endnu engang – god tur! Det lyder hyggeligt :)

  KH :)

 7. Det er jeansene jeg gerne vil ha fingre i :o), de ser så fine ud og de der t-shirts må jeg vist også ha :o)

 8. Mon man kan få jeansene hos Dot, selvom de ikke er på hjemmesiden?

 9. Hej igen, Pernille
  Ja, jeg ved ikke hvad jeansene hedder – men jeg har set de har dem i forretningen, så prøv at ringe til dem. De har meget meget mere end der er på hjemmesiden :)
  Og de er virkelig lækre, de jeans – du bliver ikke skuffet!

 10. Tak :o), jeg prøver at ringe til dem imorgen, måske de kan nå at komme med ordren på t-shirt :o).
  Hvordan er de i str?

 11. Ja, prøv det – de er så søde :)
  Jeg tror nok de er lidt små i det – så jeg har taget en størrelse større end jeg plejer.
  Men jeg kan heller ikke lide jeans der er “malet på” ;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *