Hårets bedste venner

Her er det jeg bruger mest af

Flere af jer søde læsere har spurgt om jeg vil fortælle hvordan jeg plejer og sætter mit hår.
Og det er mærkeligt… for det er én af de ting, jeg faktisk aldrig rigtig tænker over – det er bare noget jeg gør…
Altså bortset fra lige nu, hvor jeg ikke selv må vaske hår under bruseren pga øjnene, så det foregår liggende på ryggen på to spiseborsstole og med hovedet ind over badekarret – mens min skat gør sit bedste som frisør ;)


Men når jeg ellers er hel, så vasker jeg helst hår hver anden dag.
En sjælden gang venter jeg en ekstra dag. Men SÅ er det heller ikke til at holde ud længere. 
Min frisør siger at håret har bedst af at blive vasket så lidt som muligt og det forsøger jeg så :) 
I øvrigt er håret bare altid bedst på anden-dagen. Nemmere at sætte – og ikke så flimset/fluffy.

Jeg bruger næsten altid Joico shampoo og conditioner. Enten K-pak eller den på billedet her: Moisture Recovery. 
Så pakker jeg det ind i et håndklæde nogle minutter og reder det så igennem og går og lufttørrer det alt efter hvor meget (læs: utroligt lidt) tid, jeg har… Inden jeg føntørrer, kommer jeg olie i (ikke i bunden), eks. K-pak. Hvis jeg synes det er en af de dage hvor håret bare flader ud, så sprayer jeg Wella Ocean Spritz (saltvandsspray) i bunden og tørrer lidt mere. Det løfter og giver fylde.
Alt efter hvor meget håret krøller, så bruger jeg fladjern til at styre spidserne. 
Derefter sprayer jeg spidserne med Joico Gloss for at “samle dem” og til sidst hårlak (helt klare favorit: Silhouette) 
til at holde pandelokken på plads.

Håber du kunne bruge det til noget – ellers må du spørge :)Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *