Der kom en pakke fra Lisen…


– og den indeholdt den fantastiske FORSOME SKIRT >>
UHA! hvor er den pæn i virkeligheden! Og heldigvis ikke så lang som på produktbilledet :)
Jeg kunne tænke mig at kombinere den med en enkel top og måske en pelsvest (tilpasset den danske sommer), 
sandaler og det smykke fra Icon, jeg ønsker mig… 
Viser prøvning af nederdelen – forhåbentlig – i løbet af weekenden ;) 
Rigtig god fredag til dig! :)

2 kommentarer

  1. Å! Det gleder jeg meg til å se deg i!! Jeg håper at du føler deg bedre nå, og kan nyte helgen.

    Klem!

  2. Anonymous

    Den er rigtig fin :)))))) spændende at se den, har du en str. 2 mon ? Jeg har lige modtaget en hæklet Kjederqvist mere:))) bestilte den i pudder også :))) jeg synes den err fantastisk fin. Jeg valgte str. M, den sidder perfekt. Ikke for stramt, og alligevel i pasform. Håber at det går bedre med helbredet.. Kh Vicki

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *