Powder, Apricot, White and Italy

Pointers Cardigan i apricot >  Augar top i powder og White Jeans > 
Helloooo :)

Så er bukserne fundet frem igen, da sommeren åbenbart er sat på pause.
Men nu er det heldigvis besluttet at grå himmel meget snart erstattes med blå!
Kæreste-ferien er bestilt, og vi håber på at gentage succesen fra 2009.
Her kan du se lidt billeder fra sidste gang vi var i Italien > (var mit hår virkelig SÅ langt?)
Rigtig god onsdag til dig, kære læser!

4 kommentarer

 1. Hej søde :)))
  Jeg må lige fortælle dig om en dejlig dag:) jeg er i Blokhus i sommerhus i et par dage, og har idag været i Dots butik og købt en masse dejlige underkjoler :)))) jeg har isidste uge fået både den grå og den pudderfarvede hæklede cardigan i hus :)) dernæst gik turen til Skagen, ( må konstatere at udsalget ikke er startet endnu der pga alle de handlende turister) , dernæst gåtur til Grenen, den tilsandede kirke og til sidst power shopping hos fiskemanden :)) sendte dig en varm tanke på vejen, det må være dine veje vi kører på:))))
  KNUS og stort tillykke med jeres ferie-beslutning:))) Vicki :)

  • Hej søde Vicki
   Ej, hvor herligt du færdes her på MINE veje ;))) og i MINE butikker ;))
   Ja, Skagen holder ikke udsalg sådan som andre steder – desværre… (synes nu nok Colorit plejer at være med)
   Håber i får lidt bedre vejr de næste dage – ja, jeg smutter jo ned til 35 grader. Det trænger jeg bare til!
   Fortsat god ferie :)
   Knus

 2. Gud, så deilig det ser ut!

  Klem:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *