Cardigan, top og jeans fra Odd Molly. Bælte fra Replay


Halløjsa

Så er det sidste feriedag i denne omgang. I morgen skal jeg på arbejde igen – men kun i én uge, så venter der en uges ferie igen! :) 
Det er da lige til at klare.
Jeg begynder dagen i morgen med at cykle på arbejde. Lyder det ikke sundt? ;)

I dag kørte vi til Lønstrup for at se om der var gang i udsalget og spise frokost.
Der var bare FYLDT med turister. Næsten ligesom Skagen. SÅ hyggeligt :)

Nå, nu vil jeg på en lille ridetur – mulerne står og venter. Skal bare lige have fundet “gå-væk-insekt-sprayen”.
Nyd dagen, kære læser :)

Dagens frokost: 
Fiskefrikadeller og Hyldeblomstdrik på Glashuset i Lønstrup >

8 kommentarer

 1. Så fin du er i nydelig cardigan:)

 2. Så fin du är! Du gör precis som jag. Jobb en vecka, så lite mer semester:)
  Kram

 3. Sjovt – jeg var i Lønstrup fredag aften ;o)Du skulle have kørt lidt længere sydpå til Blokhus – den var den fedeste butik med 50% på alt (Odd Molly, Mos Mosh, Plus Fine, Sancho Boots etc.), det blev lidt dyrt skulle jeg hilse at sige…. ;o)
  Og heldige dig at du har lidt ferie til overs, jeg har forlængst brugt al min ferie ;o))
  Kh Lone ;o)

 4. Tak, søde venner :)

  Hilde > Ja, er det ikke bare en god måde at holde ferie på? ;)

  Lone > Ihh, det var da godt jeg ikke gjorde det – jeg skal gemme mine penge til efterårskollektionen. Har forudbestilt aaaalt for meget allerede ;) Men det lyder da lækkert. Hvad er det for en forretning? Synes ikke jeg så den sidst jeg var i Blokhus…?

  KH og kram

 5. Hihi – jeg jeg burde absolut heller ikke have gjort det!!! ;o) – har dog heldigvis ikke bestilt så meget af det nye da der desværre er uld i de fleste af trøjerne. Den hedder Karina Berg og ligger på Torvet i samme side som Butikscentret ligger (ja det havde jeg heller ikke set før ;o)Aner ikke om den er ny, har ikke være i Blokhus siden sidste år i foråret tror jeg, kører mest til Løkken når vi er i sommerhus.
  Kh Lone ;o)

  • Tak :) Jeg er jo nok nødt til at kigge den forretning næste gang jeg kommer på de kanter ;)

   Ja, det er så træls med det uld – jeg kan heller ikke bruge det mere. Men der er da en del med lambswool – kan du ikke bruge det?

   Kh A

 6. Hvor er den bare lækker din trøje, ved du om man stadig kan få den ;-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *