Nem og fyldig salat
Tilpas mængden af ingredienser efter antal spisende :)
Sæt perle-spelten til at koge.
Rist kalkunbacon og skær i mindre stykker.
Rist bønnerne på panden efter bacon, krydr med salt og peber.
Afkøl de 3 ting.
Skær en godt moden mango i strimler, hak et stort bundt persille og lav dressing imens.
Dressing laves af lige dele citron og olivenolie og smages til med salt og peber.
Bland det hele sammen i en stor skål.
Kan bruges som hovedret eller som tilbehør til grillet kylling eller andet kød.
Jeg lavede mine yndlingsbrød til:
Store skiver af giabatta eller andre færdigbag – eks. det her >> som er én af mine favoritter efter jeg er holdt op med at spise rugbrød.
Smør brødet med enten grøn pesto eller oliventapanade.
Læg tynde skiver af tomat på og drys med salt og peber.
Læg skiver af mozarella ovenpå og rist i ovnen i ca. 10 min. indtil osten er svag gylden.
Pynt med frisk basilikum.
Velbekomme!
Det ser helt nydelig ut! Jeg må snart begynne å ta i bruk alle dine deilige oppskrifter..