Ladylike Midi Dress Fall12

Godaften, piger :)

Så har jeg endelig billeder klar!
Hvilken vidunderlig kjole! Herlig lang, blød og lækker og sidder som den skal.
Farven er cognac og størrelsen er 1.

Jeg prøver den her kun med undertøj under, men jeg tænker at en almindelig lys underkjole ville være fin. Til vinter skal der selvfølgelig matchende leggings, armvarmere, stort tørklæde og tunge støvler til. Eller til fest med guldtilbehør, opsat hår og guldøreringe :)

Jeg har købt den hos Lisen, som også har den i orange og sort – se her >>

Tak for besøget – nyd aftenen :)

Kæder fra Icon og Pilgrim, taske fra Mulberry, sandaler fra Fly London og solbriller fra Miu Miu
I morgen viser jeg billeder hvor jeg prøver denne skønne cardigan fra NÜ by Staff >> 
sammen med kjolen… So hang on, Honey ;)2 kommentarer

  1. You take my breath away! Nydelige bilder av nydelige deg, i en aldeles nydelig kjole. Den ser ut som at den er skreddersydd, og fargen er super lekker til deg. Jeg gleder meg til å se hvordan du vil kombinere den på forskjellige måter. LOVE!

  2. Tusind tak, søde Angelin :)
    Ja, jeg har så mange idéer til kombinationer, så nu kan efteråret bare komme an ;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *