NEJ – jeg er ikke perfekt!


Sådan ser jeg ud
– fuldstændig uredigeret og kun med mascara…


Se lige godt efter!

Jeg har fregner, rynker, poser under øjnene, uren hud, skæv næse og mund, skæve små og ikke særligt hvide tænder, hoved med form som en kokosnød, tjavset hår der altid bliver gult (og ikke lyst) i solen og når jeg bliver solbrændt er det ujævnt.
Mine ben er korte og mine knæ skæve, mine bryster er for små, mine hofter for brede og så har jeg nordeuropas største storetæer 
og verdens tykkeste fingre.
Jeg har astma, nedsat lungefunktion, høfeber, migræne, dårligt immunforsvar, et utal af myoser og kan ikke drikke alkohol 
uden at få de vildeste tømmermænd. Jeg bliver køresyg, luftsyg, søsyg og får dårlig mave på et splitsekund.

Jeg bruger flere penge end jeg tjener, alt for lang tid bag kameraet og foran computeren. Jeg er min egen største kritiker og jeg bliver aldrig aldrig aldrig tilfreds.

Men ved du hvad…? jeg er simpelthen lykkelig alligevel!

For jeg elsker livet og alt hvad det bringer. Jeg elsker min mand, mine børn, min familie og mine venner.
Jeg er ukuelig optimist og jeg tror der er en mening med alt – også selvom man ikke kan se den lige med det samme.


Så kære ven!

GRIB LIVET – NYD DET og ELSK DIG SELV


You’re perfect – cause you’re not

Citat: Odd Molly

25 kommentarer

 1. Mycket bra skrivet! :) Kram

 2. :)))))))) smiiiiil du er fantastisk sød og velformet og rask og skøn og frem for alt humorristisk :)))) kh Vicki

 3. åhhh søde Anette….der ramte du virkelig plet!! Får helt tårer i øjnene!! Du har så virkelig ret og hvor er det smukt skrevet!
  Men hvorfor skal det nogen gange så være så svært at finde ud af livet???
  Hvad vil man, hvor er man på vej hen, kunne tingene være bedre hvis man havde valgt det anderledes, kan de svare sig at ændre kurs og hvis man så gør det, hvad så hvis det ikke bliver til det bedre??
  Suk – rigtig dejlig weekend til dig og dine.
  Kram L

 4. Å så sant! Jag är också lycklig trots att jag inte är perfekt – eller vem bestämmer vad som är perfekt :) Stackars stackars dem som bara söker fel hela tiden och inte kan njuta.
  KRAM

 5. Vem är perfekt? Vi är alla människor! Du är du, unik och jättefin precis som du är!
  Ha en skön helg! KRAM Anna

 6. Underbart skrivet!
  kramar

 7. Hej. Så kloge og eftertænksomme ord. Blir helt rørt, og det er jo sådan jeg også indimellem har det. Så mange ting der ikke er perfekte ved mig selv.
  Men når jeg så kommer til at tænke på mine fire lækre børnebørn blir jeg så total varm inden i og kan så mærke hvad det egentlig er der betyder noget…
  Har det ligesom dig, elsker min mand, mine børn og børnebørn, familie og venner.
  Og nu hvor vores bedste ven lige har fået konstateret tyktarmskræft og går i gang med kemo på mandag, betyder de ander ubetydelige ting jo intet…
  Rigtig god weekend til Dig.
  Kh Lone

 8. Aaaaw, va vackert skrivet, öppet och sårbart! Varma kramar från ” a perfect one to another”! ;-) <3

 9. Hvor er du bare skøn – både udenpå og indeni ;o)
  Ingen af os almindelige mennesker er jo perfekte, man kan sjældent gøre noget ved det, og du har ret, hvorfor ikke bare acceptere det og nyde livet som det er ;o)
  Du fik i hvert fald peppet min triste og grå lørdag op ;o)))
  Kh Lone ;o)

 10. Vi er alle små perfekte individer på hver vores måde- Vi skal bare lære at acceptere os selv som vi er- lidt for meget her, lidt for meget der – en rynke her og en rynke der- osv osv. Husk på : et smukt ansigt er et ansigt man kan se lever/har levet levet.( Et smil gør underværker)
  Ulykkelige mennesker er dem der altid går og siger : hvis nu hvis, hvis nu, hvis nu, hvad så hvis jeg havde- NYD DOG LIVET OG TA’ FOR DIG- vi må gå ud fra at vi kun har dette ene- Så nyd hvert sekund, spild det ej ved at gå og tænke hvis nu!!

  Skønt at se dig “bag kamera” Du er smuk- Et rigtigt godt indlæg. TAK

 11. Det er det beste blogg-innleget noensinne!! Takk, for at du er en god inspirasjonskilde og et godt forbilde i en verden der mennesker blir mindre og mindre ekte. Det er som at jeg skulle sagt det selv. Vi må glede oss over det vi er fornøyd med i livet. Det vi ikke er fornøyd med må vi enten gjøre noe med, eller bare godta.
  Ha en deilig Lørdag!
  Knus :-)

 12. Hva med at du har en flott frisk, fregnete hud, perfekt formede øyenbryn, nydelig sandvasket blondt hår, pikant nese og munn, slank kropp som bærer klærne perfekt?
  Jeg tenker at vi kan velge hva vi fokuserer på, og at vi ikke trenger å være så selvkritiske. Det du skriver er din sannhet, jeg ser noe annet – og av og til så kan vi bytte de gamle tankene med nye!!
  Marit

 13. Du er altså bare skide dejlig! :-) Både i sjæl og krop! Dermed basta! Precis som alle os andre, vi er helt perfekte lige precis som vi er. Jeg siger også er dette er dit bedste indlæg, vidunderligt! Tak!
  Knuser, varme gode tanker og masser af kærlighed til dig og dine!
  /Tina

 14. This is a wonderfully inspirational post. There is no such thing as perfect. We must all do the best we can with what we have. Do not look to others for our happiness but find the happiness within ourselves. Thank you for putting into words your very inspirational thoughts.
  Sending you sunshine from Canada,
  Karen XOXO

 15. Underbart inlägg Anette. Du beskriver det hela precis som det är. Tack för dina ord!
  Kram

 16. Hvornår er man perfekt??? Der er ingen udskreven lov der beskriver hvornår man er perfekt. Hvis du trives, er glad for livet og kan elske dig selv- så det skønt, for så er du osse i stand til at elske andre. Et ganske utroligt forfærdeligt ord, når det bruges om mennesker. Prøv tænk på ordet og sig det i sammensætning med mennesker!! Tja, bare lige en tanke der slog mig da jeg læste indlægget.

  Super godt indlæg. Der giver tanke til eftertanke.

 17. Dejligt indlæg – tak for det! Fortsat dejlig lørdag. Knus Anne

 18. Så sandt, du har bare den bedste blog
  mvh. Lone

 19. Å syns du ser fantastisk ut, men alt du skriver er så sant så sant, om å aldri bli fornøyd. Jeg er sånn selv, veldig lykkelig egentlig. En mann som elsker meg selv om jeg er gal etter klær, sko vesker. Og finner alltid noe nytt som vekker ha begjær. Har ikke før kjøpt noe som jeg vil ha, så er det noe nytt som må skaffes og selges:) Blir sprø av og til, og så angrer jeg hvis jeg har solgt noe som jeg ser en annen har på seg i en lekker kombo. Ja ja noe må jo ut hvis nytt skal inn. Ha en super søndag, det skal jeg. Kose meg inne i ruskeværet. Klem

 20. LOVE this post. Congratulations Annette on articulating so beautifully what we need to remember every day. We know that if we were diagnosed with a terrible disease today we would indeed recognise all these things, all so late. The trick is to know we are happy NOW. Live in the present: love the other imperfect people around us, inhale happiness from a sunny morning, the scent of autumn in the air, the beauty of a bird flying past. Life is short. Carpe diem.
  Patricia

 21. TAK TAK TAK :)

  Fantastisk fine kommentarer fra fantastisk fine læsere!

  Rigtig god søndag til jer :)

  KRAM, KNUS og KH

 22. Vilket bra inlägg! Och du är fantastiskt fin, precis som du är :-)
  Stor kram

 23. Hvor er du positiv og optimistisk :) Meget inspirerende må jeg sige.

  Hav en skøn weekend!

 24. Hvor herligt et indlæg!!! Jeg nyder din blog, men dette slår alt.
  TAK for dejligt hip om hvad der er vigtigt og hvad der ikke er!
  Skøn selvironi du lægger for dagen!

  :-) Dorthe

 25. Tak – Oslotigerne, Tina og Dorthe :))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *