Forsome Tunic >> og Smirk leggings >> fra Odd Molly, minikjole fra Stylebutler samt ballerinaer fra GidigioWaauuu!

Et stykke over 2.000 unikke besøg på bloggen i går…! :)
DET har jeg aldrig prøvet før. Har du deltaget i den populære Odd Molly-konkurrence? Se her >>

I dag har jeg smidt støvlerne igen da jeg var på nedsmeltningens rand i går.
Men det skal ikke afholde mig fra at vise dig årets FEDESTE støvler senere i dag.
Jeg har indfanget et par af de lækre grå stjernestøvler fra Sancho – Oh yes!

Ses :)

Take care

2 kommentarer

  1. Den er altså bare så lækker den foresome… :-)
    Nu når dagene bliver kortere, så undrer jeg om man ikke kan få nogle mirakelpiller, som gør at man slet ikke, er træt om morgenen når man skal stå op! Altså nogle gode nogle uden bivirkninger, som ikke indeholder noget skadeligt. Hmmm indtil da må jeg kigge på dine billeder. Jeg vågner nemlig altid og bliver så glad når jeg ser dem.
    Knus/Tina

  2. Tak, Tina – hvor er det sødt skrevet :))
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *