Mere lækkert fra Nü by Staff

PRØVNING:
Mums-mums vamset cardigan, som man simpelthen ruller sig ind i og bare nyder ;)
Bukser også fra Nü. Toplækker pasform og fine detaljer – og elasikkanten forneden gør dem perfekte til støvler!

Jeg har prøvet cardiganen i str. medium og bukserne i 38.

Hele baduljen fås hos Dot – lige her >>3 kommentarer

  1. Lækker strik OG Skøøøønne bukser… Uh kan godt forestille mig dem sammen med mine elskede hyppede maison Scotch bluser med paliet-mønstre foran. :))) lækkert at have på og alligevel pænt hvis man skal åbne døren for posten hvis man er heldig en dag at kommer med en pakke :))) fnis:)
    Kh Vicki

  2. Det var da godt nok noget af det lækreste som jeg har set som IKKE har været Odd Molly! Den cardigan er da lige til at krybe ind og gemme sig i! Kradser den? Eller er den ok som Odd Mollys store vams? Den synes jeg nemlig bliver blødere efterhånden. Bukserne ser også rigtigt lækre ud.
    Dag er det fredag og vi har IKKE noget at stresse op til i morgen tidlig! Så skønt! Det kan godt mærkes på både min krop og på børnene at vi har sovet for lidt. Håber virkelig den lille sover til mere end halv syv i morgen tidlig…
    Knus!
    /Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *