Smykkefristet

Nu har jeg gjort det igen…

– klikket rundt på Trendsales og ladet mig friste…

Jeg er vild med smykker fra Lynggaard, men synes de er SÅ dyre! 
Så en gang imellem skal jeg bare lige ind og se hvad der er til salg…
Åhhh, friste friste
Og så var det jeg også opdagede de smukke ure fra DKNY
Suk
Har du set nogle af dem? De er da for lækre!


Vil du også lure lidt ;)
Sponseret af Trendsales.dk


4 kommentarer

 1. Godaften

  Ja, hvem kan ikke falde for fristelsen til at kigge, og ja, købe indimellem når der bare er noget man slet slet ikke kan undvære:-) Hvad gjorde vi mon før internettet og alle de vidunderlige netbutikker kom? Vi må jo have brugt oceaner af tid på at snuse rundt i de fysiske butikker. Ingen tvivl om at det var nemmere at holde budgettet dengang hvor man ikke kun sidde søndag aften sent og shoppe løs:-)

  Nå, men jeg ville egentlig bare spørge dig om din erfaring med Ladylike leggings, er de normale i størrelsen? Ala deres tidliger strikleggings, som jeg synes har haft en tendens til at være store i str, og noget løse i strikken+

  På forhånd tak

  KH
  Mette

 2. Beklager de mange slåfejl, jeg kan faktisk godt stave, men det gik lige lidt stærkt og jeg er TRÆT.

  KH

 3. Hej Mette :)
  Ja, det er underligt – man kan næsten ikke huske hvordan det var FØR nettet :)
  Mht. Ladylike leggings – så har jeg taget dem i str. 2. Jeg kunne sikker også passe str. 1 for de er meget elastiske – men jeg kan godt lide at de er hellange, så derfor en 2’er.
  De minder meget om strikleggings fra sidste vinter – måske en anelse mindre i størrelsen.
  Har jeg forvirret dit totalt nu? ;)

  KH A

 4. Hej
  Det var netop fordi jeg læste at du har en 2 for så skulle jeg helt sikkert ha en 4. men de 4 jeg har fra tidligere vintre, i uld, er alt for store i livet. hmm, jeg må nok bare prøve at bestille og så krydse fingre, jeg kan ikke lide dem for løse, og er ligeglad med længden, skal mest bruge dem til støvler.

  Suk, hvor er jeg i tvivl:-)

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *