Torsk med twistet tilbehør

Bagt torsk med bønne-kartoffel-salat
til 2 personer
300-400 gram torskefilet (eller anden lys fisk).
Små kartofler – antal efter hvor meget du kan spise.
Friske grønne bønner (eller frosne) efter behag.
1 lille løg.
2 spsk. små kapers.
6-8 store kapers til pynt.
En stor dusk dild eller persille, alt efter smag.
1 citron.
Mild olivenolie.
Lidt sesamfrø.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Fisken lægges i et ovnfast fad og dryppes med olivenolie og citron.
Drys med friskkværnet peber og salt og bag ved 200 grader i ca. 15 minutter.
(Vent lidt med at sætte i ovnen)

Skrub kartoflerne rene og skær dem i både.
Skyl bønnerne og skær stilken væk. Snit løget.
Rist kartoflerne på en pande i ca. 10 minutter og kom så løg og bønner på.
(nu skal du sætte fisken i ovnen)
Krydr undervejs karfoflerne med salt og peber.
Skru ned for varmen og steg videre til det hele er mørt (20-25 min.)
Til sidst tilsættes kapers, hakkede krydderurter og citronskal i strimler, som bare lige skal vendes med rundt.
Anret på tallerken og drys fisken med hakkede krydderurter og sesam.
Pynt med stor kapers.
Velbekomme :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *