Hjemmelavet julekonfekt

Gode gammeldags marcipan-kugler
Marcipan, nougat og smeltechokolade er fra Odense.
(Jeg har fra pålidelig kilde hørt at marcipan fra “budget” linien i Føtex skulle være nøjagtig lige så godt. Det er indholdet af mandler, der er afgørende)
TIPS:
Prøv med smeltet lys chokolade “Weiss+Crisp” fra Ritter – det giver en god crunchy overflade.
Pas på ikke at lave kuglerne for store og kom ikke for meget nougat indeni, så bliver de også sværere at rulle.
Pynt med alt fra nødder til M&M’s
Velbekomme!

6 kommentarer

  1. Mums, så lekre! :)

  2. Ser fantastiskt gott ut! Gissa om jag blev sugen på choklad nu!
    Kram och ha en mysig kväll!

  3. MUMS hvor ser det lækkert ud……
    Rigtig god jul til dig og dine kære.
    Klem
    Charlotte

  4. Uha de ser helt professionelle ud :-) lige til at spise :o)
    Rigtig dejlig jul kram T

  5. Tak for jeres søde kommentarer :)

    Rigtig glædelig jul til jer :)

    Kram

  6. Mmh, jeg élsker marcipan! Det ser lækkert ud.

    – Anne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *